d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Cripto
Prev1464748495095Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Dec 30 2017 09:45am
Quote (MarcusD @ Dec 30 2017 04:32pm)
mitől kreatív attól a te világnézeted hogy nem egy ezrest akarsz adni az arany malbiért a kisboltban hanem 0.052 wewhuhfasszalcoint?

édes istenem. tényleg ennyire bonyolult lenne erre rájönni? najó segítek

problémák a készpénzzel (most csak ezzel foglalkozok, és nemis fogok belemenni bankkártyákba meg ilyen dolgokba mert szerintem csak tettetitek a fogyatékost amúgy):

-feketekereskedelem
-nyomtatási, előállítási költség
-könyvelési, adminisztrációs költség, bürokrácia

ezeket a megfelelő blockchain technológiával egyszerűbbé olcsóbbá és kezelhetőbbé lehet tenni. nemkell mindenhova pénztárgép, apróval baszakodni, fosni hogy ellopják stb. venezuelában például elég sokan használnak kriptovalutákat a fizetésre, mivel a valutájuk már konkrétan szart sem ér az epikus buszsofőr miniszterelnök miatt. aki meg nem tudja használni az éhezik és haldoklik

azért is nem akarok belemenni mert akkor most jön majd hogy "DE HOGYAN OLDOD MEG EZT??? DE IZÉ EZ HOGY FOG MŰKÖDNI?? DE MIVAN AKKOR HA???" és akkor órákon keresztül lehet folytatni hogy a felmerülő retardáltabbnál retardáltabb kérdésekre válaszolgassak, amikre ráadásul valszleg nemis tudom a választ

ha valaki nyitva tartja a szemét akkor látja hogy a világ milyen irányba halad, digitalizáció, virtualizáció, technológia kibaszott gyorsan fejlődik. ebbe a fejlődésbe teljesen beleillik a kriptovaluta is, aztán az hogy a bank kezében lesz, vagy a kormány kezében lesz, vagy hány féle lesz, azt SENKI SEM TUDJA, a lényeg hogy hiszel-e benne hogy van a dolognak jövője vagy nem hiszel. én hiszek, és közben nem gondolom hogy megkéne térítenem azokat akik nem hisznek, mert amúgyis ki a faszt érdekel a szkeptikusok véleménye akik ráadásul még originál ötletekkel se tudnak előjönni csak olyannal amit már hallottam 100x?

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Dec 30 2017 09:46am
Member
Gold: 80.00
Dec 30 2017 09:47am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Dec 2017 17:45)

problémák a készpénzzel (most csak ezzel foglalkozok, és nemis fogok belemenni bankkártyákba meg ilyen dolgokba mert szerintem csak tettetitek a fogyatékost amúgy):

-feketekereskedelem

ezeket a megfelelő blockchain technológiával egyszerűbbé olcsóbbá és kezelhetőbbé lehet tenni. nemkell mindenhova pénztárgép, apróval baszakodni, fosni hogy ellopják stb. venezuelában például elég sokan használnak kriptovalutákat a fizetésre, mivel a valutájuk már konkrétan szart sem ér az epikus buszsofőr miniszterelnök miatt. aki meg nem tudja használni az éhezik és haldoklik

azért is nem akarok belemenni mert akkor most jön majd hogy "DE HOGYAN OLDOD MEG EZT??? DE IZÉ EZ HOGY FOG MŰKÖDNI?? DE MIVAN AKKOR HA???" és akkor órákon keresztül lehet folytatni hogy a felmerülő retardáltabbnál retardáltabb kérdésekre válaszolgassak, amikre ráadásul valszleg nemis tudom a választ

ha valaki nyitva tartja a szemét akkor látja hogy a világ milyen irányba halad, digitalizáció, virtualizáció, technológia kibaszott gyorsan fejlődik. ebbe a fejlődésbe teljesen beleillik a kriptovaluta is, aztán az hogy a bank kezében lesz, vagy a kormány kezében lesz, vagy hány féle lesz, azt SENKI SEM TUDJA, a lényeg hogy hiszel-e benne hogy van a dolognak jövője vagy nem hiszel. én hiszek, és közben nem gondolom hogy megkéne térítenem azokat akik nem hisznek, mert amúgyis ki a faszt érdekel a szkeptikusok véleménye akik ráadásul még originál ötletekkel se tudnak előjönni csak olyannal amit már hallottam 100x?

Milyen piac? Ez egy kitalalt valami, nincs mogotte semmi ami szinten tartana az erteket
Member
Dec 30 2017 09:48am
HISZEL BENNE VAGY NEM GECI?

HA HISZEL AKKOR SZÁLLJ BE MER MÉG CSAK MOST INDULT EL A VONAT

HA NEM HISZEL AKKOR MEG MAJD NEVETEK RAJTAD 5 ÉV MÚLVA

VÁLASSZÁL
Member
Dec 30 2017 09:51am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Dec 2017 17:48)
HISZEL BENNE VAGY NEM GECI?

HA HISZEL AKKOR SZÁLLJ BE MER MÉG CSAK MOST INDULT EL A VONAT

HA NEM HISZEL AKKOR MEG MAJD NEVETEK RAJTAD 5 ÉV MÚLVA

VÁLASSZÁL

Majd a maganrepulonkon ulve szivjuk a kurvak seggerol a kokaint
Member
Gold: 2,751.03
Dec 30 2017 09:52am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 30 2017 05:45pm)

-feketekereskedelem

ez eddig 3 reddit post tartalma
original otletek etc
folytasd kerlek
Member
Dec 30 2017 09:52am
Quote (Cpt_Ghost @ Dec 30 2017 04:51pm)
Majd a maganrepulonkon ulve szivjuk a kurvak seggerol a kokaint

az 2019es program, addig még ülök a gép előtt nézem a chartokat és shitpostolok
Member
Dec 30 2017 09:53am
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Dec 30 2017 04:52pm)
ez eddig 3 reddit post tartalma
original otletek etc
folytasd kerlek

?.
Member
Gold: 2,751.03
Dec 30 2017 09:54am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Dec 30 2017 05:53pm)
?.

most indult be a vonat
csihuhu
Member
Gold: 6,352.66
Dec 30 2017 09:54am
inkabb nem vitazok mar, mert poezok helyette.
a lenyeg hogy vettem mindent
Member
Dec 30 2017 09:55am

csihuhu
Go Back To Magyar Topic List
Prev1464748495095Next
Add Reply New Topic New Poll