Quote (MarcusD @ Dec 30 2017 04:32pm)
mitől kreatív attól a te világnézeted hogy nem egy ezrest akarsz adni az arany malbiért a kisboltban hanem 0.052 wewhuhfasszalcoint?
édes istenem. tényleg ennyire bonyolult lenne erre rájönni? najó segítek
problémák a készpénzzel (most csak ezzel foglalkozok, és nemis fogok belemenni bankkártyákba meg ilyen dolgokba mert szerintem csak tettetitek a fogyatékost amúgy):
-feketekereskedelem
-nyomtatási, előállítási költség
-könyvelési, adminisztrációs költség, bürokrácia
ezeket a megfelelő blockchain technológiával egyszerűbbé olcsóbbá és kezelhetőbbé lehet tenni. nemkell mindenhova pénztárgép, apróval baszakodni, fosni hogy ellopják stb. venezuelában például elég sokan használnak kriptovalutákat a fizetésre, mivel a valutájuk már konkrétan szart sem ér az epikus buszsofőr miniszterelnök miatt. aki meg nem tudja használni az éhezik és haldoklik
azért is nem akarok belemenni mert akkor most jön majd hogy "DE HOGYAN OLDOD MEG EZT??? DE IZÉ EZ HOGY FOG MŰKÖDNI?? DE MIVAN AKKOR HA???" és akkor órákon keresztül lehet folytatni hogy a felmerülő retardáltabbnál retardáltabb kérdésekre válaszolgassak, amikre ráadásul valszleg nemis tudom a választ
ha valaki nyitva tartja a szemét akkor látja hogy a világ milyen irányba halad, digitalizáció, virtualizáció, technológia kibaszott gyorsan fejlődik. ebbe a fejlődésbe teljesen beleillik a kriptovaluta is, aztán az hogy a bank kezében lesz, vagy a kormány kezében lesz, vagy hány féle lesz, azt SENKI SEM TUDJA, a lényeg hogy hiszel-e benne hogy van a dolognak jövője vagy nem hiszel. én hiszek, és közben nem gondolom hogy megkéne térítenem azokat akik nem hisznek, mert amúgyis ki a faszt érdekel a szkeptikusok véleménye akik ráadásul még originál ötletekkel se tudnak előjönni csak olyannal amit már hallottam 100x?
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Dec 30 2017 09:46am