Kicsit puerilisnek tartom, hogy egyáltalán válaszolok, de 4 db egyetemi diplomám van, ebből 3 kiváló, az utolsó csak jeles, meg elvégeztem a tartalékos katonatiszti tanfolyamot, jelenleg őrnagyi rangot használhatok mint önkéntes műveleti tartalékos, a PhD dolgozatom majdnem kész. Sorkatona koromban voltam a HM NATO főosztályon parancsnoki gyakornok, meg több, mint egy évig (az EU csatlakozás előtt) az IM EU Közösségi Jogi Főosztályon angol-német-francia katonai terminológus, 5-ször futottam maratont (versenyen), félmaratont vagy 15-ször (versenyen), emellett sportlövő is vagyok és hobbiszinten testépítő. Jelenleg angoltanárként nyomom középsuliban (érettségi meg szakmai vizsgák), meg vállalkozó is vagyok, mivel 8 nyelven beszélek, fordítok, meg néha tolmácskodom. De ha majd lesz családom, szerintem keresnem kell rendes munkát, mert a tanítás persze nagyon jó, de kicsit komolytalan a fiz.
A politika mindig nagyon érdekelt, de 2006-ig, az ominózus őszödi beszédig nem voltam párttag. Nagyon szeretem az intelligens vitákat, ha ráérek, szívesen érvelek, ezt a topicot is elolvastam többször elejétől végéig, és hál'Istennek vannak értelmes fazonok