Quote (Ghostmasterq @ Sep 30 2013 01:41pm)
jézusom
te tényleg retard vagy
es erre csak most sikerült rajönni?_?
Quote (CyberPunk666 @ Sep 30 2013 01:41pm)
Az egészben a legkiábrándítóbb számomra, hogy ők huszonéves egyetemisták, elvileg az ország legjobb egyetemére járnak (mármint a fő szakjain belül), a jövő értelmisége, azok akik a legbüszkébbek arra, hogy milyen okosak, akik nem a mekiben fognak dolgozni...
Folyamatosan olyan dolgok történnek veletek, amik szerintem a normális emberekkel soha, vagy talán egyszer egy egész életben, de akkor is maximum vétlen áldozatai.
legalább nem unalmas az életem, van mit mesélni
Quote (Namechange @ Sep 30 2013 01:42pm)
Azért örülök hogy ennyire pozitív a jövőjével kapcsolatban. Ezzel a hozzáállással nem nagyon fog munkát sem találni, főleg gondolom nulla tapasztalata van, már ami a mindennapi munkát illeti,
Az elején én is azt hittem hogy heti 5-6 nap munka, hát mi az, teljesen laza lesz, aztán utána rájössz hogy nem úgy van az.

Én mindenesetre többre értékelem a tapasztalatot amit pár év középiskola utáni munkából gyűjtöttem, mint bármennyi tudást amit a felsőoktatásból kapnék.
kivéve hogy 1 évet dolgoztam 1 retekszar helyen, ahonnan te 2 honap elteltével sírva rohantál volna ki és nem azért mert tesod mondott valami csunyat. nem, nem vagy jobb nálam (még úgysem hogy én közelsem vagyok jó, sőt), hiába probalod bizonygatni. menj segget nyalni a general helpbe inkabb