d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev1464748
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 33,265.80
Oct 21 2012 08:55pm
Quote (Saenchai @ 21 Oct 2012 19:03)
teljesen igazatok van, vagy adjuk át a cigányoknak az ország vezetését, gondoljatok bele, az mekkora vérfrissítés lenne az ország történelmének!

"nem raj ado"
Member
Gold: 6,440.13
Oct 21 2012 11:04pm
Quote (josheide @ Oct 21 2012 05:56pm)
nope.avi

Mindket part szepen lassan lecserelodik, az fiatal generacio pedig egesz igeretes (legalabbis akikkel nyaron a parlamentben talalkoztam mind nagyon okos emberek voltaK).

A jobbik egyszeruen nem alternativa. Olyan melyre taszitanak azt a szerencsetlen orszagot, hogy szerintem onnan mar nem lenne nagyon visszaut.

Ha a jobbik jon, en megyek.

Én azért nagyon kíváncsi lennék, hogy a meghírdetett programhoz képest merre kormányozna a jobbik. Elvégre a nagy eu ellenesség is valószínűleg addig tart, amíg kampányolnak. Ha már ők döntenek az eu-s milliárdok visszautasításáról, akkor biztos megfordula a véleményük. Szegedi Csanád is biztos addig prüszkölt, amíg meg nem jött az első 20k eurós fizu. Mondom ezt minden álszenteskedés nélkül (hisz ki ne örülne ennyi pénznek)

A többi elgondoláshoz meg vagy nem lenne pénz, vagy fene tudja mit lépnének (cigánykérdés).

U.i.: nem azt mondtam, hogy szavazzunk meg őket, hanem csak hogy kíváncsi lennék
Member
Gold: 3,000.69
Oct 22 2012 01:14am
Quote (beni @ 22 Oct 2012 07:04)
Én azért nagyon kíváncsi lennék, hogy a meghírdetett programhoz képest merre kormányozna a jobbik. Elvégre a nagy eu ellenesség is valószínűleg addig tart, amíg kampányolnak. Ha már ők döntenek az eu-s milliárdok visszautasításáról, akkor biztos megfordula a véleményük. Szegedi Csanád is biztos addig prüszkölt, amíg meg nem jött az első 20k eurós fizu. Mondom ezt minden álszenteskedés nélkül (hisz ki ne örülne ennyi pénznek)

A többi elgondoláshoz meg vagy nem lenne pénz, vagy fene tudja mit lépnének (cigánykérdés).

U.i.: nem azt mondtam, hogy szavazzunk meg őket, hanem csak hogy kíváncsi lennék

En is kivancsi lennek, de negy ev probaidi kicsit sok lenne...
Member
Gold: 33,265.80
Go Back To Magyar Topic List
Prev1464748
Add Reply New Topic New Poll