Miért volt szegény Petőfi?
Mert sokat költött.
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a VH után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
Felszólítják!
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát - medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hisz akkor még itt sem voltunk!!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...
Webszerver eladó, 36TB tárhellyel... Érdeklődni lehet a 107-es telefonszámon..."
Jedlik Ányos mondja az anyjának:
- Mama! Feltaláltam a dinamót...
- Tudom ányos.
Georg Simon OHM izgatottan rohan haza
- Anya képzeld, feltaláltam az ellenálást!
- TudOHM
-Mért nem tanult meg Pistike biciklizni?
-???
-Mert halva született.
A náci fogolytáborban odalép egy őr a zsidó gyerekhez, ránéz a mellén virító dávid-csillagra és így szól:
- Te zsidó vagy?
Mire a gyerek:
- Nem b@zd meg, én vagyok itt a sherif.
A roma elhatározza,hogy megtanítja úszni a fiát. Elviszi a folyóhoz, felmennek a híd közepére és bedobja a vízbe a gyereket, majd adja a jótanácsokat:
- Kapálózzál b...meg!!
- Kapálózzál b...meg!!!
- Kapálózzál b...meg!!!!!
- B...meg.
A Windows két dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más.
-Kártyával lehet fizetni? - Persze.
- Egy ászból és királyból tud visszaadni?
Reggelizni mentem.
Ha nem jövök meg 12.30-ra, akkor ebédelni is.
Mit csinál a ló hő hatására?
-Megáll.(hőőő)
Pistike az anyukájának:
- Anya, nézd milyen szép homokvárat építettem!
- Ki a faszt érdekel, úgyis rákos vagy!
E:
Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször. Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot. Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat. Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét! Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra. Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki. Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et. Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettőskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják. Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét. Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v-a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át. Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó előtt vagy a sípszó után vagy a sípszó előtt. Kérem, várja meg a sípszót. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha ön kishitű, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak. Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen. Ha ön szőke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná.
This post was edited by Vharimatras on Mar 18 2008 03:06pm