Quote (bazdmegmarnemtudom @ Sep 13 2023 09:04am)
mire kell a jobb teljesitmeny?
sose ereztem, hogy a gagyera xiaomi 9t-nal jobbra lenne szuksegem. ha fut 2-3 jatek + alap appok, akkoris instant tudok valtani a masikra.
szamomra a tarhely is wtf kategoria, 64gigabol 30 szabad
oke, 7eves telefon kicsit regi, de ettol meg mindig nem vennek felmillioert telefont
teljesítmény nem igazán fontos manapság, a titánium ház, a jobb akksiidő ami fontos lenne, meg a 120mhz képernyő
Quote (-joey- @ Sep 13 2023 09:28am)
Valszeg akkucsere lesz, mert nem tud annyival többet az új SE modell, hogy 2 év után váltsak. A többi IP modell meg nem érdekel, mert nekem túl nagyok.
Gondolom csak márkaszervizben érdemes ezt megcsináltatni.
én anno iphone 5s-nél raktam magam bele aftermaerket akksit, eleinte jó volt, de gyorsabban tönkremegy, kb 1 évet bírt
Quote (cowding @ Sep 13 2023 09:38am)
++
az elmult ~16 évben 3 telefonom volt, iphone 3g, Se, most meg 4-5 éve megy az Xs, még az akksi is meglepően jól bírja, egyedül a wireless charging volt nekem csalódás, mert tokkal már eléggé nehezen tolta
also kiegészitők (én órát, asszony fülest + órát használunk) minden effort nélkül pároznak/működnek együtt ezekkel is nagyon meg vagyunk elégedve
@talki én gecisokat fényképezek meg videózok (gyerek, házkörül etc) , az több száz giga pld (igen lehetne managelni de van hogy x évvel ezelőtti képet vissza akarok keresni és igy elég izi)
én nem fogok plusz pénzt fizetni hogy nagyobb legyen a háttértár, 128 gb elég lesz, van iclloud előfizetésem, havi 1300 forintért 200 gb