Quote (ecneB @ 20 May 2011 15:33)
oke h vki megtanulja a hosoket, de az hogy eles helyzetben a masodperc toredeke alatt tudnod kell, hogy mit fog reagalni az ellenfel, mert aszerint kell neked is lepned, ehhez baromi sok ido kell, legalabbis szerintem. ezeket nem lehet guideokbol repekbol megtanulni, ezeknek reflexszeruen rogzulnie kell.
hon sokkal gyorsabb, mint a dota, ettol fuggetlenul en konnyebnek ereztem a creep/deny dolgot honban.
hihorob, ezt a prova valas dolgot kifejtened?
d2ben top pvps voltam anno (meg mikor jatszottam) eun, magyarokkal nem toltam, ezert nem is nagyon lehetett rolam hallani, de eupvpn nyugodtan nevezhetem magam "pronak"

mivel megtapasztaltam, hogy kb. hogyan/mit csinaltam, min mentem at, tudom, hogy mas jatekokhoz is hogyan kell nekiallni, ha jo akarsz lenni
bar nem volt nehez, pvpsek 99%-a szanalmas^^ de par magyarral azert megismerkedtem, mint kriszjoder oliverjoder es zizijoder!11
ha meg arra gondoltal, hogy honban konnyu top teamben lenni, akkor szerintem igenis az, akar te is lehetnel (nem ismerlek, de feltetelezem nem vagy rossz, ha mar trilanerol beszelgettek^^), csak egy osszeszokott tarsasag kene es gyakorlas.. az egyeni skill sajnos csak nagyon keveset dob, rengeteg olyan team van ahol kivalo top playerek vannak, megis sorra halmozzak a veresegeket :c (es forditva is)
This post was edited by hihorob on May 20 2011 08:49am