Quote (Baleee @ 4 Apr 2015 13:57)
Btw mi is kb ugyanakkor vettunk fel hitelt forintban, amikor ti devizaban es azota is gond nelkul kenyelmesen kifizetjuk. Pedig kb 2-3 eve lehetosegunk van mar arra, hogy egybe 'elotorlesszuk', de baszni ra, jovan ez igy, igy kenyelmesebb.
Meg evekkel ezelott olvastam arrol, hogy afrikaba meg a cikkhez kepest is evekre, gazdasagelenkito csomagokkent, $ alapu hiteleket 'dobtak az emberek koze', a hitelekkel textilkeszitest, kisebb gazdasagokat csinaltak es a 97%-at kb visszafizettek (asszem egy konkret, nagyobb penzintezet hiteleirol volt szo).
Magyarorszagon a devizasok kozul, nem tudom mennyi, de szerintem relative nagy szazalek volt, aki olyanra vett fel hitelt, ami 'faszsag', kenyelmi eszkoz, akarmi, szoval boven 'tultervezett' az anyagi lehetosegeihez merten. A forint alapu hitelek ugyanakkor, magyar penzintezeteknel, allami fedezet van, ha jol tudom es lehet 'kedvezotlenebb', de sokkal kiszamithatobb, biztonsagosabb. Aki mert ekkorat kockaztatni, megfelelo anyagi hatter nelkul, az igy jart.
egy jo nagy reszuk, nekem elhiheted.