Quote (Smat @ 4 Apr 2015 14:48)
Persze, hát persze hogy nem. Nyilván a bank a legjobb barátod, és nem csak a hasznot látja benned.
Nyilván.
Amúgy valaki végignézi az utolsó 5-10 hszt, látni lehet ugyan azt mint a velvetes cikkben, jön a magyar gang, és akinek más a véleménye azt már egyből basztatni kell. :'D
Hajrá magyarok, hajra magyarorszag!
Btw mi is kb ugyanakkor vettunk fel hitelt forintban, amikor ti devizaban es azota is gond nelkul kenyelmesen kifizetjuk. Pedig kb 2-3 eve lehetosegunk van mar arra, hogy egybe 'elotorlesszuk', de baszni ra, jovan ez igy, igy kenyelmesebb.
Meg evekkel ezelott olvastam arrol, hogy afrikaba meg a cikkhez kepest is evekre, gazdasagelenkito csomagokkent, $ alapu hiteleket 'dobtak az emberek koze', a hitelekkel textilkeszitest, kisebb gazdasagokat csinaltak es a 97%-at kb visszafizettek (asszem egy konkret, nagyobb penzintezet hiteleirol volt szo).
Magyarorszagon a devizasok kozul, nem tudom mennyi, de szerintem relative nagy szazalek volt, aki olyanra vett fel hitelt, ami 'faszsag', kenyelmi eszkoz, akarmi, szoval boven 'tultervezett' az anyagi lehetosegeihez merten. A forint alapu hitelek ugyanakkor, magyar penzintezeteknel, allami fedezet van, ha jol tudom es lehet 'kedvezotlenebb', de sokkal kiszamithatobb, biztonsagosabb. Aki mert ekkorat kockaztatni, megfelelo anyagi hatter nelkul, az igy jart.