Quote (beni @ Sep 7 2015 09:38pm)
Akkor két verzió van. Vagy te kiabszott ügyes, vagy, hogy zéró tapasztalattal ezt csinálod és elfogadnak az "alárendeltjeid" vagy pedig fogalmad sincs arról, hogy mi az, hogy csapatot vezetni.
Én mikor vezető lettem akkor jöttem rá, hogy iszonyatosan kemény munka (tud lenni) a csapatvezetés, főleg, ha junior embereid vannak és egy rahedli projekted. Észreveszed, hogy mindenki tök más, mindenkit eltérő módon kell motiválni, mások a képességeik, más hibákat követnek el. Folyamatosan feedbeckelni kell, ha kell dicsérni kell, ha kell akkor lebaszni őket, mindeközben következetesnek és segítőkésznek maradva. Rájöttem, hogy sima elemzőként anno mennyire nem láttam át, hogy ez mivel jár és hiába gondoltam arra minden egyes szituációnál, hogy én ezt kisujjból kiráznám...tökre nem ez a valóság. Persze más, ha valakinek senior emberei vannak, akik motiváltak, de ha ők téged elfogadnak, akkor még inkább furcsa.
Mint mondtam nem ment könnyen, főleg, hogy volt senior is a teamben, az konkrétan hülyegyereknek kezelt az első pár napban. De ahogy érezte mindenki, hogy visszanyertem a projekt feletti uralmat mindenki ment szépen és csinálta a dolgát. A juniorokkal nem volt gond, olyasmi idősek mint én, és kurvára értik így is a dolgukat, és mindenki szót fogadott. Nem egyszerű csapatot vezetni, de azt is hozzá kell tennem, hogy nálunk elég kicsik a csapatok 1-1 projekten, 3-4-5 embernél nem igazán több.
Azt meg hogy nem értek semmihez még mindig kikérem magamnak, kb 1 hét lett volna megtanulni azt amit egy-két mérnök vagy analyst csinált. Az alapvető skillsetem megvan arra, hogy megértsem amit akár dev akár analyst csinál.
Quote (beni @ Sep 7 2015 09:47pm)
Lehet, hogy előbb definiálni kéne azt a projektet, mert így van aki a budapesti tömegközlekedés megreformálására gondol, valaki meg a papírtányér beszerezésre a hétvégi csapatépítőhöz.
big data analíziseket csinálunk, és ehhez kötődő fejlesztői munkát
This post was edited by jarabekg on Sep 7 2015 02:54pm