Quote (anyd @ 16 Apr 2023 13:36)
Mennyiert milyet sikerült?
ezek közül minden teljesült:
Quote (amrzeh @ 4 Apr 2023 12:54)
- max. 160k + rezsi, szerződéssel (el tudom számolni bevallásnál, kapok adókedvezményt a vidéken kiadott lakásom utáni bevételemre vonatkozó teherre)
- 28+ nm2 (nem szeretnék galériást, vagy alatta vagy rajta nem tudnék hajolás nélkül létezni)
- bútorozott (nem kell annyira sok, mivel olyan sok cuccom azért nincs)
- gáz konvektoros vagy házközpontú egyedi mérőórás fűtéssel
- lehetőleg műanyag nyílászárókkal (vagy legalábbis nem 50 éves fakeretes dupla ablakokkal)
- bejárat gangról/körfolyosóról vagy erkélyes lakás (nem akarok utcáig lecammogni bagózni)
- VI, VII, VIII kerületeket preferálnám (M1 vagy M2 pár perces sétatávolságában)
abszolút sikerült bemákolni a dolgot, facebookon jött szembe a hirdetés amit a tulajdonos rakott fel, azonnal rá is repültem a lehetőségre
már pénteken amikor telefonon egyeztettem vele is nagyon szimpatikus volt (meg úgy éreztem, hogy én is neki), ami a mai személyes megtekintés során csak erősödött, úgyhogy kézbe is csaptunk. holnap jelentkezik hogy mikorra kapunk időpontot ügyvédhez hogy összerakjuk közösen a szerződést
úgyhogy maradok a hatban, csak egy sarokkal közelebb az oktogonhoz. 35nm körüli a lakás, teljesen felszerelve (van légkondi is), vannak apróbb hibái meg nem a legmodernebbek a bútorok, de ennyiért (120k + 10k közös költség + rezsi) még így is bőven ajándék
meg is lepődtem, hogy ilyen olcsón adja ki, de azt mondta, hogy inkább kevesebbért hirdette meg, mert nem szzeretett volna elriasztani egy potenciális hosszú távra tervező bérlőt sem
amúgy ha azt mondja hogy 140-150k, arra is simán rábólintottam volna