Quote (anyd @ Feb 16 2023 07:45pm)
Azért ebben a véletlen is szerepet játszik
Persze, ez nyilván így van. De ettől még vannak bena emberek akik egyszerűen nem tudnak esni. Én 5x tapaszkodtam fel az aszfaltrol miután különböző sebesegekkel eldobtam a motort. Tizenévesen, gyerekként nyilván estem-keltem, egyes sérülések hege csak betoltott 25 év után kezdett elhalvanyulni. De törni megse tort el soha semmim. Mostmeg reméljük már nem is fog, fiatalabb nem leszek
Quote (cowding @ Feb 16 2023 08:12pm)
12 évesen leestem egy fűzfáról rá a kezemre kb 2.5 méterről eltörtem a bal csuklóm
4 hónap gipsz után konstatálták hogy nem tett jót neki hogy gipszes kézzel mászókáztam etc, rosszul forrt össze -> eltörték műtétileg + szögezés
snowboard kb 15 évesen, fentebb említett bal csukló/alkartörés
motornak elszakadt a lánca kanyar közben, leblokkolt a hátsó kerék és ráesett a motor a lábamra
fáról leesés volt leginkább saját hiba, jeges sípályán szarul esni meg műszaki hibás motor eléggé kockadobás imo
Tfw elég kockadobas volt az is amikor a külső sávban motoroztam erre belsőből srác bekanyarodott

Mármint jobbra, azaz rajtam keresztül. Szerencsére csak 70el mentem meg volt hova eldobni a motort és csúszni.
Quote (anyd @ Feb 16 2023 08:57pm)
Budapesten annyit érsz vele mint az a maserati ami multkor a 22 éves kocsim mögött hangosan araszolt a dugóban, esetleg egy robogónak van értelme
Azért vannak olyan endurok amikkel simán tudsz városozni. KTM Duke 590 mondjuk de akár 390 is boven elég és valamennyire föld úton is lehet csapatni. Mondjuk én egy kanape robogót vennek ingazasra/varosozasra mert az mindenkinek kényelmes (mmint utasodnak is) és vennek egy crosst a foldutakra mert mégiscsak az való azert oda.