d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1465446554656465746584765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 122.92
Feb 6 2023 01:28am
Quote (anyd @ Feb 6 2023 08:19am)
Én 9 évig 2kmre laktam szüleimtől, de így is csak havonta egyszer mentem át átlagba, most meg kb 22km a városon keresztül, 45 perc, így viszont jobban értékeljük amikor ténylegesen találkozunk.

mi se gondoljuk h probléma lesz, főleg h a konyha melletti "különálló" szoba vendégszoba lesz, ugyh ott is tudnak aludni kényelmesen
Member
Gold: 3,747.73
Feb 6 2023 01:56am
Quote (anyd @ Feb 6 2023 08:19am)
Én 9 évig 2kmre laktam szüleimtől, de így is csak havonta egyszer mentem át átlagba, most meg kb 22km a városon keresztül, 45 perc, így viszont jobban értékeljük amikor ténylegesen találkozunk.

Nekem se volt sose gond, ameddig nem lett gyerek. Mondjuk tesoim miatt sok gyerek van a csaladban ezert is koltoztunk viszonylag kozel
Member
Gold: 3,747.73
Feb 6 2023 03:45am
Quote (cowding @ Feb 5 2023 07:14pm)
hát november végén adtuk be a hitelkérelmet ugy h az adásvételi határideje jan 27 volt és igyis kicsuszott belőle a retkes cib szóval jah, lehetett volna jobb de azért sirni nincs pofám
meg gondolom nem az utolsó fideszes pénzszorások voltak ezek, ofc felveszünk mindent is majd, főleg h rét aka. aranykoronás a másik telek, nekem már amugy is van 10ha föld a tisza mellett ugyhogy soon aranykalászos gazda végtelen eus támogatás

csak ilyen gány alaprajzom van egyelőre ugyh gl, de jah nagyok a szobák meg a nappali/étkező is, az egyik szobába megy egy beépitett gardrób
37 volt a vége, 45 röl indultunk

https://i.imgur.com/o44Dt8Z.png

gg nektek is, a gépészetre zselé vagyok de majd apránként, igy támogatás nélkül esélytelen volt nálunk napelem + hőszivattyú atm meg 100 millába nem is gondolkodtunk soha, nekünk igy a 60 volt a teteje és akkor az szólaljon meg, vagy 40 körül és akkor felujitunk és még marad is (kéne egy nagyobb kocsi is ugye ezt is beszéltük multkor)

E/ lemaradt h mi a butor
Összes ágy, szekrény, vitrin, polc, szék etc amit el tudsz képzelni
2 tuzhely, 1 nagy fagyaszto, mosogatogep
Tüzifa, faanyag, vas(zartszelvenyek, csovek) egyeb baszasok overall kb 2m ft ertekben

Ja meg van egy kb 30m2 műhely szigetelve ipari árammal, egy különálló krumplis pince, filagoria, rengeteg gyümölcsfa etc etc felsorolni is sok

Lőttem ma pár drónképet
https://i.imgur.com/eIWdTna.jpghttps://i.imgur.com/77j2tNE.jpg

gg nektek is, a gépészetre zselé vagyok de majd apránként, igy támogatás nélkül esélytelen volt nálunk napelem + hőszivattyú atm meg 100 millába nem is gondolkodtunk soha, nekünk igy a 60 volt a teteje és akkor az szólaljon meg, vagy 40 körül és akkor felujitunk és még marad is

Én se gondolkodtam volna 100 millába, ha 40 percre kerestem volna házat a várshatártól. Alapból Pesten akartunk lakni, szal gondolhatod. De ott meg olyan árak voltak, hogy 60-65m a felujitandó... És akkor ott belesétálhatsz akármibe. Ja, és nem is 17 ker kertvárosi környezetben hanem inkább XX ker meg XIX.

És akkor volt ugye kedvezményes zöldhitel, a lakáshitel már akkor is 5-6% volt. igy ha 80 millás vételár annyira jött ki kb mint a 60 millás felújitandó. Számoltam sokat, legjobb esetben is 10 millával vagyok benne a felújitandóval ha 50 milláért sikerül vennem és a főbb komponenseket (talapzat, falak, padló, tető) nem kell bántani. Szal elengedtük, pedig mi se akartunk épitkezni, nagyon nem.
Member
Gold: 1,630.69
Feb 7 2023 02:26am
Lassan ket eve van egy jol fizetö comfy melom egy SAAS cegnel, elejen erdekes volt mert nullarol kezdtük, de mar lassan kesz a product es nincs sok teendö.
Beszeltünk rola fönökkel, mondta ne aggodjak emiatt, majd gondolkodik rola hogy mit tudnek tenni.
Ev vegen ott tartottunk hogy megkerdezte erdekel-e egy product manager pozicio (erröl irtam is itt), mondtam neki hogy mielött valaszolok szedje össze hogy mik lennenek az uj feladatköreim es az elvarasok.
Azota nem hallottam semmit töle, csak egyik team meetingen bejelentette hogy elö lettem leptetve. Egyelöre semmi uj tennivalom, csak a fönököt követem par meetingre, es mondta figyeljek mert azokat nekem akarja atadni.

Ahogy elnezem a közeljövöben nem fog sok minden valtozni, ezert el kezdtem uj allasokat nezni. Most nagyon up to date a tudasom, es siman el tudnek menni mashova 15-20%-al több penzert, de mennyire lenne dick move csak a penzert elmenni ket ev utan?
Member
Gold: 280.00
Feb 7 2023 02:32am
Quote (Karan2_Returned @ Feb 7 2023 09:26am)
Lassan ket eve van egy jol fizetö comfy melom egy SAAS cegnel, elejen erdekes volt mert nullarol kezdtük, de mar lassan kesz a product es nincs sok teendö.
Beszeltünk rola fönökkel, mondta ne aggodjak emiatt, majd gondolkodik rola hogy mit tudnek tenni.
Ev vegen ott tartottunk hogy megkerdezte erdekel-e egy product manager pozicio (erröl irtam is itt), mondtam neki hogy mielött valaszolok szedje össze hogy mik lennenek az uj feladatköreim es az elvarasok.
Azota nem hallottam semmit töle, csak egyik team meetingen bejelentette hogy elö lettem leptetve. Egyelöre semmi uj tennivalom, csak a fönököt követem par meetingre, es mondta figyeljek mert azokat nekem akarja atadni.

Ahogy elnezem a közeljövöben nem fog sok minden valtozni, ezert el kezdtem uj allasokat nezni. Most nagyon up to date a tudasom, es siman el tudnek menni mashova 15-20%-al több penzert, de mennyire lenne dick move csak a penzert elmenni ket ev utan?

kérj fizetésemelést :D 15-20%-ot csak meg tudnak adni
Member
Gold: 5,302.77
Feb 7 2023 02:44am
Quote (Karan2_Returned @ Feb 7 2023 09:26am)

Első körben kérj emelést.
Ha nem vagy nélkülözhető, akkor meg fogja adni, ha nélkülözhető vagy, akkor meg lelkiismeret-furdalás nélkül elmehetsz.

Csütörtökön Genfbe repülök, és ott töltöm a hétvégét. Már alig várom, hogy a svájci jólét beragyogjon.
Member
Gold: 2,567.50
Feb 7 2023 03:15am
Quote (-joey- @ Feb 7 2023 09:44am)
Első körben kérj emelést.
Ha nem vagy nélkülözhető, akkor meg fogja adni, ha nélkülözhető vagy, akkor meg lelkiismeret-furdalás nélkül elmehetsz.

Csütörtökön Genfbe repülök, és ott töltöm a hétvégét. Már alig várom, hogy a svájci jólét beragyogjon.

ott vajon vannak csövesek?
Member
Feb 7 2023 03:29am
Quote (ThatJustHappened @ Feb 7 2023 10:15am)
ott vajon vannak csövesek?

Természetesen vannak.
Azért megyek, hogy LE-HU-GYOZ-ZAM őket.
Hihi, hehe xDDDDD
Member
Gold: 6,352.66
Feb 7 2023 05:20am
Quote (-joey- @ 7 Feb 2023 10:29)
Természetesen vannak.
Azért megyek, hogy LE-HU-GYOZ-ZAM őket.
Hihi, hehe xDDDDD

subtalira csempesszel 1 kis svajci kolat
Member
Feb 7 2023 05:24am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 7 2023 12:20pm)
subtalira csempesszel 1 kis svajci kolat

Csak akkor, ha a Deákon vagy a Blahán lesz a tali.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1465446554656465746584765Next
Add Reply New Topic New Poll