d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1464746484649465046515001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Dec 14 2012 10:26am
Quote (Anarkin @ 14 Dec 2012 18:23)
csomó mindent csináltam már költözésnél, annyira nem vagyok IT-only mint ahogy beállítom magamat :P
(200 luk ütvefúróval, tettem be ilyen UFO-konnektort amit simogatni kell, csap, ..., kb már mindent babráltam amit lehetett, és minden szuper azóta is)
de valahogy itt nem volt szívem azt mondani, hogy na akkor üssük ki a csempét a kád körül home-made style :D nem tudtam hogy mi fogad mögötte, hogy került az egyáltalán oda, mi tartja, meg hasonló félelmek miatt

de felügyelem ám, gond nélkül leellenőriztem a munkájukat előbb is h nem csöpög-e, ilyeneken nem fogok problémázni :evil:

de majd ha legközelebb valakinek tönkremegy, vállalom : D

az a baj, hogy rohadtul latjak, hogy ki az akit at lehet baszni, es ki az akit nem, de ettol fuggetlenul utobbinal is beprobalkoznak legalabb egyszer

nagymutternak bemeseltek, hogy tudomisenmilyenmeregdraga fenyobol keszitenek konyhai butort.. erre odaallit a csavo funerlemezzel, hat akkor kuldtem el a jo kurva anyjaba... nagyim meg persze, dehogy akart o atverni, orul, hogy van munkaja.. persze..

legy resen es basztasd oket, ha nem tetszik. ennyi penzert min. hogy legalabb szepen dolgozzanak.
Member
Gold: 2,366.74
Dec 14 2012 10:28am
Quote (ecneB @ 14 Dec 2012 17:26)
az a baj, hogy rohadtul latjak, hogy ki az akit at lehet baszni, es ki az akit nem, de ettol fuggetlenul utobbinal is beprobalkoznak legalabb egyszer

nagymutternak bemeseltek, hogy tudomisenmilyenmeregdraga fenyobol keszitenek konyhai butort.. erre odaallit a csavo funerlemezzel, hat akkor kuldtem el a jo kurva anyjaba... nagyim meg persze, dehogy akart o atverni, orul, hogy van munkaja.. persze..

legy resen es basztasd oket, ha nem tetszik. ennyi penzert min. hogy legalabb szepen dolgozzanak.

huh mennyi ilyen történetem van nekem is :DDD

amikor a festő nagyimnál kifestett több volt a földön mint a falon és ugy hagyta geci :DDD
azt hittem leölöm mint egy disznot a csávót
Member
Dec 14 2012 10:29am
Quote (Inakwo @ 14 Dec 2012 18:26)
az a baj ezekkel a mester emberkkel hogy ránéznek egy munka felületre és 5ezer de még nem csináltak semmit

és ez megy 2napig majd 3. nap elkezdi és csinálja 3napig egy félnapos melot....

nekem annyibol szernecsém van hogy barátnőm nagybátyjai burkolo/asztalos/ács és festő

de az építőiparban vannak szoval semmi sem akadály :D igy olcso a dolog

en meg banom, hogy miert nem mentem szakmat tanulni... komolyan, ha nem ilyen olcsocigany mentalitassal dolgozna az ember, hulyere lehetne keresni magad.. (az a vicc, hogy meg igy is, ahogy a legtobb szaki tolja)
Member
Dec 14 2012 10:30am
Quote (ecneB @ 14 Dec 2012 17:29)
en meg banom, hogy miert nem mentem szakmat tanulni... komolyan, ha nem ilyen olcsocigany mentalitassal dolgozna az ember, hulyere lehetne keresni magad.. (az a vicc, hogy meg igy is, ahogy a legtobb szaki tolja)

sosem késő elkezdeni :D

hvaer szakács szakmával simán festő a mai napig és megél beőle ráadásul egy elég jofestő lett
Member
Dec 14 2012 10:31am
Quote (Inakwo @ 14 Dec 2012 18:28)

amikor a festő nagyimnál kifestett több volt a földön mint a falon és ugy hagyta geci :DDD

ugyancsak draga Nagyim.. 1000 negyszogol a kert kb, eleinte kerteszt fogadott, aki potom 25k-ert vagta a gyepet, ugy hogy a benzines gepet is mi adtuk.. faszi 4-5 oran keresztul elfaszkodott vele, nagyim szentul azt hitte vert izzadva dolgozik.

most ugyanazt a kertet legutobb 45" alatt toltam le.. gyonyoru oraber
Member
Dec 14 2012 10:34am
Quote (ecneB @ 14 Dec 2012 17:31)
ugyancsak draga Nagyim..  1000 negyszogol a kert kb, eleinte kerteszt fogadott, aki potom 25k-ert vagta a gyepet, ugy hogy a benzines gepet is mi adtuk.. faszi 4-5 oran keresztul elfaszkodott vele, nagyim szentul azt hitte vert izzadva dolgozik.

most ugyanazt a kertet legutobb 45" alatt toltam le.. gyonyoru oraber

mondjuk nálunk falun már cska olyan dologhoz hivunk szakembert amihez tényleg nem merünk hozzá nyulni

pl most volt hogy anyumnak elromlott az a kerámia főzőlap, na most ilyet ugye csak szakszervíz tud javítani

minden mást meg kell oldani :D
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Dec 14 2012 10:34am
Quote (Inakwo @ 14 Dec 2012 17:28)

:D

mi régen festettünk, de utolsó 2-3 alkalommal már magunk csináltuk -- viszont amikor jöttek régen, akkor az egész földet lefedték fóliával

Quote (ecneB @ 14 Dec 2012 17:29)

tesómék egyik nem közvetlen szomszédja, szinte nulla pénzért ilyen halál egyedi terméskővel pakolta tele a konyhájukat, egyedi formára vágta azt (ilyen ember tol fel egy követ a hegyen vagy mi, mind1), és alig került valamibe -- ennek ellenére amikor random ember csinálja a 30x30-asok egymás mellé pakolását, mennyibe kerül.. pont előbb írtál is egy példát

durvák ezek a dolgok
Member
Dec 14 2012 10:39am
Quote (Anarkin @ 14 Dec 2012 18:34)
:D

mi régen festettünk, de utolsó 2-3 alkalommal már magunk csináltuk -- viszont amikor jöttek régen, akkor az egész földet lefedték fóliával

tesómék egyik nem közvetlen szomszédja, szinte nulla pénzért ilyen halál egyedi terméskővel pakolta tele a konyhájukat, egyedi formára vágta azt (ilyen ember tol fel egy követ a hegyen vagy mi, mind1), és alig került valamibe -- ennek ellenére amikor random ember csinálja a 30x30-asok egymás mellé pakolását, mennyibe kerül.. pont előbb írtál is egy példát

durvák ezek a dolgok

festes nyaron volt 200+ nm^2 az alapterulet, szoval volt mit festeni.. csak poenbol megkerdezte vater, hogy milyen aron dolgoznanak (elobb emlegetett burkolos)
fel millas ajanlatot adott arra is, es meg meg is magyarazta, hogy igazabol csak azert csinalna ennyire olcson, mert ismer minket
ket nap alatt kifestettunk vaterral rohogve

egyszeruen VICC

---

burkolas mondjuk tud nagyon geci lenni, foleg ha sok pici csempet kell folyamatosan vagdosni, nem egyenletes az felulet akkor elotte utana kell dolgozni.. ilyen kis termeskovekkel meg tenyleg kesz agyrem dolgozni, ott meg meg is ertenem az irrealis munkadijat. de amikor fel negyzetkilometeres csempeket kell egymas melle rakosgatni, akkor meg tudnam jarabegelni az illeto jomunkasembert

This post was edited by ecneB on Dec 14 2012 10:42am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Dec 14 2012 10:42am
annyira orulok, h leszoktam a cigirol, edzes elott bezabaltam, most meg hazaertem es megint kibaszott ehes vagyok

bekajalok megint, megiszom a tomegnovelot es reggelre zyzz leszek
Member
Dec 14 2012 10:44am
Quote (RRC @ 14 Dec 2012 18:42)
annyira orulok, h leszoktam a cigirol, edzes elott bezabaltam, most meg hazaertem es megint kibaszott ehes vagyok

bekajalok megint, megiszom a tomegnovelot es reggelre zyzz leszek

5. napnal tartok
igazabol nem tudok mit tenni en sem, csak zabalok
ettol fuggetlenul kaja utan meg jobban kivanom a cigit es ilyenkor inkabb meg tolok ra valami plusz kajat
Go Back To Magyar Topic List
Prev1464746484649465046515001Next
Closed New Topic New Poll