Quote (Anarkin @ 14 Dec 2012 18:23)
csomó mindent csináltam már költözésnél, annyira nem vagyok IT-only mint ahogy beállítom magamat

(200 luk ütvefúróval, tettem be ilyen UFO-konnektort amit simogatni kell, csap, ..., kb már mindent babráltam amit lehetett, és minden szuper azóta is)
de valahogy itt nem volt szívem azt mondani, hogy na akkor üssük ki a csempét a kád körül home-made style

nem tudtam hogy mi fogad mögötte, hogy került az egyáltalán oda, mi tartja, meg hasonló félelmek miatt
de felügyelem ám, gond nélkül leellenőriztem a munkájukat előbb is h nem csöpög-e, ilyeneken nem fogok problémázni

de majd ha legközelebb valakinek tönkremegy, vállalom : D
az a baj, hogy rohadtul latjak, hogy ki az akit at lehet baszni, es ki az akit nem, de ettol fuggetlenul utobbinal is beprobalkoznak legalabb egyszer
nagymutternak bemeseltek, hogy tudomisenmilyenmeregdraga fenyobol keszitenek konyhai butort.. erre odaallit a csavo funerlemezzel, hat akkor kuldtem el a jo kurva anyjaba... nagyim meg persze, dehogy akart o atverni, orul, hogy van munkaja.. persze..
legy resen es basztasd oket, ha nem tetszik. ennyi penzert min. hogy legalabb szepen dolgozzanak.