Quote (TresholdOfUniverse @ 3 Sep 2011 22:54)
egyreszt xin dzsao, masreszt meg szerintem lassu, szar jungler, inkabb dual lanere valo
Quote (Klontar @ 3 Sep 2011 22:59)
szerintem is inkább lanelésre való, pont tervezem megvenni
nem csin czaó egyébként?
Quote (Smat @ 3 Sep 2011 23:04)
Not sure if srs.
champion spotligh
???
win
xin zsao. amúgy én nagyon szeretem, de nunu az n1 jungle sztem, tényleg nem kell neki hp poti és letolok mindent kerek 3 perc alatt
Quote (hedgehogsword @ 4 Sep 2011 02:03)
elegem lett ebből a fos játékból : (
ötös premadenek még lehet van valami értelme, de soloban, vagy ha ketten vagyunk is, de még ha négyen vagyunk akkor is kaphatunk akkora fasz ötödiket, hogy rossz kedve lesz mindenkinek, s nem játék az ami nem okoz örömet
négy gameből 3szor léptek ki tőlünk. pedig addig jó gamek voltak és izgalmas is volt meg kiegyenlített. tényleg a véletlen műve, erre kiragelnek a barmok.
például:
enemy első sor tornya +1 szélső elütve, nálunk meg középen és miden 1-1. aztán jönnek, beütik a középső másodikat a 36. percben, erre malzahar surrender vote-ot indít, ami 1/4-re bukik. erre megsértődik és közli, h ő AFK -> kikaptunk.
vagy legutóbb egy lee sin junglezott, de istenem... lassan és ráadásul nem gankel, baszki lvl 8 volt már és épp a farkasokat ölte, mikor néztem, no buff... aztán meg rohangál fel-le a mapon, de nem jönne teamfightba, inkább levadásszák vagy mikor meghalunk nem def-el, hanem ráfut ellenfélre 3v1-ben vagy 4v1-ben..
This post was edited by zsansaccount on Sep 3 2011 07:31pm