Quote (farki @ 28 Nov 2009 15:57)
epic házibuliba megyek ma
az igaz, h epic volt, de 1 szó lemaradt ebből a postból.. méghozzá az, h FAIL
ezt tényleg nem lehet máshogy kifejezni, minthogy epic fail
mire odaértünk haverokkal, az ott lévők közül MINDENKI be volt szívva. okj.
40 emberből 30 emo volt (tehát én haveri társaságomon kívül mindenki)
volt zene is, ofc vmi screamo/hardcore fos ment. ezt sikerült kiküszöbölnünk, raktunk be fincsi dubstepet : ))))) jó, hogy havernál ott volt a cd, amit kiírtam neki!
emo csávókat mondjuk magasról lefostam, viszont emo csajok közül volt 2, akiket igen nagyon sunáztam volna
egyik az egy csávóval jól elvolt, mondom akkor megismerkedek a másikkal... hát elég érdekes állapotban volt szegény, így nem igazán tudtunk bármi értelmesről is beszélgetni, úgyhogy hagytam is a picsába
ezek után gondoltam há' csak nem kéne fél óra után hazamenni (ez lett volna a jó döntés).. bementem a konyhába, h én most iszok egy kicsit, biztos jobb lesz a parti.
örömmel láttam, hogy a házigazda anyukája gondoskodott rólunk, volt 2 tálca pogácsa, sajtos roló, meg 2 tálca sült csirkemell is : ))))))))))))) ezekből érdekes módon alig fogyott

úgyhogy kurvajól bekajáltam
azonban sajnos egyáltalán nem lett jobb, 1-2 óra után a füvesek mind kidőltek, s elaludtak a kanapén, a házigazda meg elkezdett a prototype nevezetű játékkal játszani, s mki azt nézte, meg okoskodott, h hova menjen/mit csináljon (még az emo lányok is, lol rofl)
szóval összességében geciszar buli volt
de ez már kezd kiakasztó lenni, h szeptember óta nem voltam 1 olyan buliban se, amire azt mondanám, h "na, ez gecijóvolt."