Quote (beni @ Dec 13 2012 09:43pm)
ha jól emlékszem te mondtad
amúgy nagymamám tanár és mondta, hogy a képesítőn tesiórát kellett tartania és hogy milyen nehéz jól összerakni, stb (csak azért mondom, hogy nem akartam neked esni)
A másik pedig a "be kell seggelni 200 oldalt" nem igazán a BME-s tárgyakra szokott igaz lenni, ott inkább megérteni kell szerintem. Másrészt a "be kell valamit seggelni" általában nem 200 oldal.
de amúgy nekem nicns ezzel bajom
mármint mindennek megvana helye, mesh biztos 10x nehezebb egyetemre jár, őt meg egy MIT-es röhögné körbe, és igy tovább
Meg elhiszem h kissé ilyen "wtf mon" érzéseket kelt vkiben ha elmagyarázom hova járok, én is azt hittem sétagalopp lesz, aztán lófaszt. Persze van ami eZ(atlétika, labdajátékok) de sztem minden egyetemen és szakon vannak szopatós és laza tantárgyak, ez itt is ugyanúgy megvan
e: de amúgy kenuztam egyesületben fél-1évet, csak aztán költözés miatt erről lekellett mondanom, aztán már semmi sem tudott megragadni. CSak túlrégen abbahagytam már, hogy még látszódjon a hatása.
Mindenesetre 2. félévre akarok délutántkitöltő gyakorlatokat felvenni, mert a legtöbb heti 1x van az meg kevés a formában tartáshoz, ezért kéne többminden felvenni
csak amilyen szerencésm van ua. napokon lesz ua. időpontban az összes jó sportág
This post was edited by Vismajor on Dec 13 2012 02:47pm