d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1463346344635463646375001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Sep 5 2011 12:54pm
Quote (Baleee @ 5 Sep 2011 20:27)
Van Kandós tanárunk idén is. Azért mondott neveket villtanból ottaniak közül, akik olyanok, hogy meghalsz náluk, annyira szopatnak.

Mesélte az egyikről, hogy megkérdezte a diákoktól ki megy le neki segíteni a hétvégén a balatoni nyaralóját rendbe rakni? 2-en jelentkeztek, levitte őket, ott melóztatta egész hétvégén, fűnyírás, ásás, festés, stb, stb. Hétfőn hajnalba felverte őket, hogy nah keljenek mingyá' indul a vonat vissza Pestre  (amúgy vele volt első órájuk 8-tól), azok mentek vonathoz, rohantak fel órára késtek volna a csávó addig nyugodtan visszament autóval és kivágta őket óráról és íratott a többivel egy ZH-t. :DDDD

Meg terhes anyuka előtt (aki levelezős volt és este volt 9-kor kb az óra), bezárta az ajtót, mert késett és nem engedte be. Szóval kicsit féreg. :D

De amúgy minden Kandós meg Bánkis tanárunk jó arc volt, 1-2 kicsit elmebeteg, de jó arc.

Anyagtudot ha esetleg Zentay Péter tartaná, önnek azt nem ajánlom, főleg ha nem érdekel maga a tárgy, engem érdekelt, nekem n1 volt, de amúgy 22x hallgatóból aki felvette a tárgyat 20-an mentünk át kb nála.

Gröller György tartja az anyagtudot.

Amúgy a tanáraim:

Dr. Baróti György - matek - docens
Szini Erzsébet - villanytan
Gröller György vagy Dr Horváth Zsolt József - természettudományok alapjai (itt nem tudom melyik, mert az órarendben a horváth van, a részleteknél meg a gröller)
Gröller György - Villamosipari anyagismeret (aka anyagtud(?))
Lovassy Rita Éva - Digitális technika
Dr. Medve András - Közgáz
Venekei Attila, Dr. Schuster György, Sándor Tamás, Kamuti Hajnalka - informatika

jah és én tuti nem mennék el dolgozni egyik tanárnak sem. Azok megérdemelték amit kaptak.

This post was edited by CyberPunk666 on Sep 5 2011 12:54pm
Member
Gold: 3,747.73
Sep 5 2011 12:55pm
kandón évnyitó
lol
Member
Gold: 2,366.74
Sep 5 2011 12:55pm
Quote (CyberPunk666 @ 5 Sep 2011 19:54)

Amúgy a tanáraim:

Gröller György vagy Dr Horváth Zsolt József - természettudományok alapjai (itt nem tudom melyik, mert az órarendben a horváth van, a részleteknél meg a gröller)
Venekei Attila, Dr. Schuster György, Sándor Tamás, Kamuti Hajnalka - informatika

jah és én tuti nem mennék el dolgozni egyik tanárnak sem. Azok megérdemelték amit kaptak.

Medve ismerős de nem tanitott
Member
Gold: 279.00
Sep 5 2011 12:59pm
Quote (CyberPunk666 @ 5 Sep 2011 20:54)

Amúgy a tanáraim:

Baróti jó arc, Kamuti Hajnalka is.
Quote (Baleee @ 5 Sep 2011 20:27)
Van Kandós tanárunk idén is. Azért mondott neveket villtanból ottaniak közül, akik olyanok, hogy meghalsz náluk, annyira szopatnak.

Mesélte az egyikről, hogy megkérdezte a diákoktól ki megy le neki segíteni a hétvégén a balatoni nyaralóját rendbe rakni? 2-en jelentkeztek, levitte őket, ott melóztatta egész hétvégén, fűnyírás, ásás, festés, stb, stb. Hétfőn hajnalba felverte őket, hogy nah keljenek mingyá' indul a vonat vissza Pestre  (amúgy vele volt első órájuk 8-tól), azok mentek vonathoz, rohantak fel órára késtek volna a csávó addig nyugodtan visszament autóval és kivágta őket óráról és íratott a többivel egy ZH-t. :DDDD

Meg terhes anyuka előtt (aki levelezős volt és este volt 9-kor kb az óra), bezárta az ajtót, mert késett és nem engedte be. Szóval kicsit féreg. :D

De amúgy minden Kandós meg Bánkis tanárunk jó arc volt, 1-2 kicsit elmebeteg, de jó arc.

Anyagtudot ha esetleg Zentay Péter tartaná, önnek azt nem ajánlom, főleg ha nem érdekel maga a tárgy, engem érdekelt, nekem n1 volt, de amúgy 22x hallgatóból aki felvette a tárgyat 20-an mentünk át kb nála.

Te jó Isten, Zentay tartotta nekünk a Gépgyártás technológia alapjait.. Az a fószer első percben kiverte nálam a biztosítékot..
Member
Gold: 133.37
Sep 5 2011 01:01pm
lehet valahol streamelni a magyar comedy centralt?
Member
Gold: 69.85
Haha, szerintem jó arc. Mondjuk velem az volt, meg én 5-ösre vizsgáztam anyagtudból. :D

Amúgy akiről beszéltem az lehet pont ez a Gröller volt, de tényleg nem biztos! Nem emlékszem a névre, amit mondott a tanárunk.
Member
Quote (Vismajor @ 5 Sep 2011 20:55)
kandón évnyitó
lol

leesett az állam, hogy milyen vendégek voltak. Ha az egyiknek egyetlen érdemét valaha megközelítem örömömben összefosom magam. Nem gondoltam volna, megérte elmenni, noha maga az dolog picit unalmas volt.
Member
Gold: 69.85
Sep 5 2011 01:05pm
Évnyitó, baze, el nem mennék rá, még ha a pápa tartaná akkor sem. Nem előadás, mit kezdjek vele. Elegem volt az évnyitókból gimi alatt, amikor az igazgató, MINIMUM 1 órás beszédeket mondott... Nem vagyok kíváncsi az egyetista évnyitóra ...

Amúgy a sulink tartani fog egy tárgyat, űrkutatással kapcsolatos, BME-n ment már asszem, meg pár másik egyetemen, nem tudom még milyen néven lesz, de asszem köv félévben indul, remélem fel tudom venni ütközés nélkül. N1 lehet.
Member
Sep 5 2011 01:10pm
Quote (Baleee @ 5 Sep 2011 21:05)
Évnyitó, baze, el nem mennék rá, még ha a pápa tartaná akkor sem. Nem előadás, mit kezdjek vele. Elegem volt az évnyitókból gimi alatt, amikor az igazgató, MINIMUM 1 órás beszédeket mondott... Nem vagyok kíváncsi az egyetista évnyitóra ...

Amúgy a sulink tartani fog egy tárgyat, űrkutatással kapcsolatos, BME-n ment már asszem, meg pár másik egyetemen, nem tudom még milyen néven lesz, de asszem köv félévben indul, remélem fel tudom venni ütközés nélkül. N1 lehet.

te nem valami hadmérnökre jársz? melyik suli?

btw azt hittem lesz valami hasznos info azért mentem el. Nem gondoltam, hogy sima ünnepség lesz.

This post was edited by CyberPunk666 on Sep 5 2011 01:10pm
Member
Gold: 2,366.74
Sep 5 2011 01:11pm
Quote (CyberPunk666 @ 5 Sep 2011 20:10)
te nem valami hadmérnökre jársz? melyik suli?

btw azt hittem lesz valami hasznos info azért mentem el. Nem gondoltam, hogy sima ünnepség lesz.

Zrinyire jár
Go Back To Magyar Topic List
Prev1463346344635463646375001Next
Closed New Topic New Poll