Quote (Baleee @ 5 Sep 2011 20:27)
Van Kandós tanárunk idén is. Azért mondott neveket villtanból ottaniak közül, akik olyanok, hogy meghalsz náluk, annyira szopatnak.
Mesélte az egyikről, hogy megkérdezte a diákoktól ki megy le neki segíteni a hétvégén a balatoni nyaralóját rendbe rakni? 2-en jelentkeztek, levitte őket, ott melóztatta egész hétvégén, fűnyírás, ásás, festés, stb, stb. Hétfőn hajnalba felverte őket, hogy nah keljenek mingyá' indul a vonat vissza Pestre (amúgy vele volt első órájuk 8-tól), azok mentek vonathoz, rohantak fel órára késtek volna a csávó addig nyugodtan visszament autóval és kivágta őket óráról és íratott a többivel egy ZH-t. :DDDD
Meg terhes anyuka előtt (aki levelezős volt és este volt 9-kor kb az óra), bezárta az ajtót, mert késett és nem engedte be. Szóval kicsit féreg.

De amúgy minden Kandós meg Bánkis tanárunk jó arc volt, 1-2 kicsit elmebeteg, de jó arc.
Anyagtudot ha esetleg Zentay Péter tartaná, önnek azt nem ajánlom, főleg ha nem érdekel maga a tárgy, engem érdekelt, nekem n1 volt, de amúgy 22x hallgatóból aki felvette a tárgyat 20-an mentünk át kb nála.
Gröller György tartja az anyagtudot.
Amúgy a tanáraim:
Dr. Baróti György - matek - docens
Szini Erzsébet - villanytan
Gröller György vagy Dr Horváth Zsolt József - természettudományok alapjai (itt nem tudom melyik, mert az órarendben a horváth van, a részleteknél meg a gröller)
Gröller György - Villamosipari anyagismeret (aka anyagtud(?))
Lovassy Rita Éva - Digitális technika
Dr. Medve András - Közgáz
Venekei Attila, Dr. Schuster György, Sándor Tamás, Kamuti Hajnalka - informatika
jah és én tuti nem mennék el dolgozni egyik tanárnak sem. Azok megérdemelték amit kaptak.
This post was edited by CyberPunk666 on Sep 5 2011 12:54pm