Quote (tevetava @ 5 Sep 2011 19:15)
bátyám együtt végzi BME VIK + BCE gazdmen. bmere hülyére tanulja magát, és kettes, bce-n meg ha átnézi az anyagot, az már hármas.
és még sorolhatnám, hány olyan ember van az ismeretségi körünkben, aki a melegedni jár csak be, a vizsgákon meg eZ átcsúszik.
és válaszolva: azt mondják, a BGF-en jobb a tanítás része.
ua.
nem azt mondtam hogy legnehezebb, hanem hogy legjobb, jelenleg az itteni diplomásokat keresik a legjobban, meg nemzetközileg is ez a legelismertebb gazdasági suli mo-n (bár így is eléggé sehol nincs). nekem jár bgf-re ismerősöm, ő véleménye alapján lehet hogy vannak nehezebb részei, de jobbak nemigen.
amúgy nem valamilyen barnabás a bátyád?
Quote (Flutter @ 5 Sep 2011 19:16)
a bgf-es es a bme-s közgazdászokat legalább annyira keresikbár ha neked az jelenti a legjobbat hogy megbasznak az egyik legalapabb tárgyból már elsőben, és végig szopsz akkor tényleg jól választottál!

hát a rangsorok alapján nem
nincs sok köze a bukásomnak a bce teljesítményéhez, szóval nem értem az érvelésed
amúgy összefoglalva munka / érték arányban verhetetlen a bce jelenleg szerintem, de nem csodálkoznék ha épp ezért pár éven belül a bme lehagyná (bár úgy hallottam ott meg a tanárok kurva szarok egyelőre, meg a megközelítése is más az egész oktatásnak, ezért fasz se tudja)
This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Sep 5 2011 11:24am