Quote (Karan2_Returned @ 21 Oct 2022 19:49)
Hotelszobat delben közben tisztitjak, gondoltam elmegyek addig ebedelni
Egy jo kiados egy oras ebed utan uton visszafele vettem egy kavet, elkezdtem iszogatni. Itt mar kezdtem erezni hogy lassan wcre kell majd mennem, de eszembe jutott hogy jo lenne venni par üditöt. Alltam sorban a kasszanal, hirtelen ugy ereztem hogy majd befosok. Igyekeztem minel kisebb lepesekkel eljutni a hotelig, mentem egyenesen a liftig. Erre megallit az egyik pincer (?) hogy en ugye olasz vagyok, a szakacs is az, mindenfelekeppen probaljam ki az ettermet. Mondtam okj, közben mentem is tovabb a liftbe. A 2. emeleten van a recepcio, ott mindig megall a lift, ugyhogy nyomkodtam az ajto-zaro gombot mint az idegbeteg, de ez csak blokkolta a liftet. Vegre feljutottam, sprinteltem a szobamig, remelve hogy mar vegeztek a tisztitassal. Szerencsere igen, ugyhogy ledobtam a taskamat a földre es nyitottam is a wc ajtot. Nem volt idöm villanyt se kapcsolni, egy mozdulatban ültem az ülökere es teptem le a gatyamaimat. Perceken at sugarzott a pisa a seggemböl, en meg a sötetben talalgattam hogy sikerült-e a ruhaimat tisztan tartani. Vegre vege lett, elhasznaltam egy fel köteg papirt, es kimentem feloltani a villanyt. Elsö dolog amit lattam az a szetfosott ülöke volt, elöre örültem milyen jo lesz letörölni. Mentem a wc fele, azt eszrevettem hogy a seggszörzetemröl meg mindig csöpög a fos, szoval a wc letörlese utan mentem is zuhanyozni.
Pedig ez tökéletes lett volna "Official Szarós topic2" nyitóposztnak! XD
inb4 slowpoke
Quote (josheide @ 12 Oct 2022 13:46)
Aha, csak most nem vagyok Magyarorszagon kb 2 hetig de a kovi utammal felviszem Pestre mindkettot.
Jól számolom hogy ez lett volna az a hét?
Mindegy végülis mert hiába voltam szabit elég sűrű volt úgyhogy nem tudtam volna elmenni pestre érte. Pedig eddig még nem találkoztam senkivel JSPről, RL havert leszámítva. Tényleg, még mindig lóg egy tálca sörrel! XD
Vagy ha futár/posta is játszik akkor elutalom az árát. Vagy utánvét ha benne vagy.