d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1460946104611461246134765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Oct 23 2022 04:05am
Quote (Karan2_Returned @ 23 Oct 2022 02:26)
Nekem volt robotporszivom, regen nagyon jo dolognak tartottam en is. Azota viszont beproccolt az autizmus es nem tartom elegnek, többször azon kaptam magamat hogy nezem ahogy tisztit es zavart hogy nem ugy csinalja ahogy en akarom. Vettem helyette egy rendes porszivot, atporszivozok naponta 2x többfele fejjel, meg portörlövel atmegyek minden butoron, sokkal jobb a lelki bekemnek.

kurva jo lehet a szomszedodnak lenni h egesz nap porszivozol
Member
Gold: 280.00
Oct 23 2022 04:49am
Quote (Cpt_Ghost @ Oct 23 2022 12:05pm)
kurva jo lehet a szomszedodnak lenni h egesz nap porszivozol

A modern porszívók egyáltalán nem hangosak
Member
Gold: 3,747.73
Oct 23 2022 10:49am
Quote (cowding @ Oct 22 2022 03:14pm)
hitelböl lesz jorésze de kurvajo maga az ajánlat is meg a hitel amit kapunk is (relative a magyar gazdasághoz), a törlesztőt fedezni fogja a meglévő panel kiadása

nográdsáp, mindenképp igy északkelet magasságában a dombosabb részeken nézegettünk igy félkomolyan, de találtunk egy olyat ami jó lesz a kövi 40 évre ugyhogy mondtuk hogy számoljuk ki, és elég jol kijött
full remote vagyunk mindketten, ovi bölcsi kurvajó meg overall a falu is, vásárolni kell bejárni vácra/pestre (20-30 perc) pár hetente
2800 m2 telek 150m2 ház terasszal (200X ben teljesen felujitva/falak átrakva/gépészet) egy ugyanekkora méretű szuterén szinttel (nyárikonyha + duplagarázs/gépészet meg tárolók), különálló műhely, ovohely/borospince meg egy halom gyümölcsfa
patak van a telek végében és egy erdős domboldalra néz

Lol Nógrádsápon eleg karaj keco kell h utol erj heheheheh

Viccelek, kinek a pap kinek a papné.

Nalunk mar itt a gyerek es fontos szempont volt h a nagyszulok ne legyenek messze, es nekem a csalad 90%a az 20. És 10. Kerület. Másik ágon meg Paks és azért ott se mindegy h 110km vagy 200.

Ráadásul elég hamar rajottunk hogy vagy "rendes" városba kell költözni (érd, szentmiklos, Vác etc) vagy faluba de akkor közel pesthez mert ott semmi nincs. Mi megneztuk Erdet is ott nem találtunk ujepitesut rendes áron rendes környéken, szentmiklos meg totál rák volt. Szal maradt a vagy Pest (Soroksár pl) vagy del-pest vonzaskorzete, haraszti, halasztelek, Gyál etc. De Pesten ujepitesu nagyon kevés volt az is horror aron(értsd lehet h "csak" 80m de ikerház a vasút mellet etc), gondolkodtunk felujitandoban is de vagy hatalmas mák kellett volna vagy azt számoltam h a végén többe van mint egy új.

Nekunk full random lett Alsónémedi a végállomás, akkor már megtanultam h beallitom a hirdetés figyelőt és telefonálok egyből. Ja az mellékes h gyorsan rá kellett jönnünk hha új építésűt akarunk akkor nulláról kell kezdeni mert amelyik mesélte eladás nélkül a szerkezetkesz vagy előrébb azzal valami baj van. Na mindegy megneztuk a telket elég meh volt de sajnos lejjebb kellett adnunk az igényekből mert a zöld hitel nagyon az utolsokat rúgta. Ár jó volt úgyhogy megvettuk végül. Alsonemedirol bebizonyosodott h tényleg semmi nincs a full alap dolgokon kívül (posta, haziorvos, bolcsi ovi lehet suli is) viszont az m0-m5 az tényleg 5 percre van szal pl tesómék akik 19ben laknak konkrétan 12p kocsival. Anyám annyi se, apám tesóm mellett lakik szal elég jó. És mivel 3 gyerek a célállomás ezért elkel majd a segítség a gyerekekkel kapcsolatban h kapjunk némi lélegzetet (komolyan az h itt vagyunk már új házban bútort osszerakni és anyám atjon és fogja a gyereket amikor kell már óriási segítség, és még csak egy van lol)

Amúgy ha a család nem lett olyan fontos (nagymama, 3x hasonló korú uncsiteso etc) akkor mi meg se álltunk volna Zala megyeig, nagyon tetszett nekunk az egész megye az emberek meg Zeg is. De a gyerek jövője (és családja) miatt maradtunk itt.

Nekunk is epik lett volna megtartani a lakást, 2. Kerület panoráma.. De kellett vna akkor 20m KP, és annyi nem volt, nagyon nem.az meg hagyján h akkor annyival több hitelt kell felvenni, mert lakaskiadasbol meglett volna a törlesztő különbözet siman, rengeteg költség volt a házra amit hitelbol nem lehetett fizetni -legutóbb mikor számoltam akkor ~19 milliónál tartottunk (full bútorok-2.5m, konyha-3m, kivitelezonek ez az extra-3m, napelem-4.1m, szaniterek 1.2m, burkolás 2m es igy tovább) ugyh el kellett adni.

Ja és 2800nm lol q miénk 1200 de így is lesz eleget füvet vagni lel

Member
Gold: 2,567.50
Oct 23 2022 12:58pm
Quote (Vismajor @ Oct 23 2022 06:49pm)
Lol Nógrádsápon eleg karaj keco kell h utol erj heheheheh

Viccelek, kinek a pap kinek a papné.

Nalunk mar itt a gyerek es fontos szempont volt h a nagyszulok ne legyenek messze, es nekem a csalad 90%a az 20. És 10. Kerület. Másik ágon meg Paks és azért ott se mindegy h 110km vagy 200.

Ráadásul elég hamar rajottunk hogy vagy "rendes" városba kell költözni (érd, szentmiklos, Vác etc) vagy faluba de akkor közel pesthez mert ott semmi nincs. Mi megneztuk Erdet is ott nem találtunk ujepitesut rendes áron rendes környéken, szentmiklos meg totál rák volt. Szal maradt a vagy Pest (Soroksár pl) vagy del-pest vonzaskorzete, haraszti, halasztelek, Gyál etc. De Pesten ujepitesu nagyon kevés volt az is horror aron(értsd lehet h "csak" 80m de ikerház a vasút mellet etc), gondolkodtunk felujitandoban is de vagy hatalmas mák kellett volna vagy azt számoltam h a végén többe van mint egy új.

Nekunk full random lett Alsónémedi a végállomás, akkor már megtanultam h beallitom a hirdetés figyelőt és telefonálok egyből. Ja az mellékes h gyorsan rá kellett jönnünk hha új építésűt akarunk akkor nulláról kell kezdeni mert amelyik mesélte eladás nélkül a szerkezetkesz vagy előrébb azzal valami baj van. Na mindegy megneztuk a telket elég meh volt de sajnos lejjebb kellett adnunk az igényekből mert a zöld hitel nagyon az utolsokat rúgta. Ár jó volt úgyhogy megvettuk végül. Alsonemedirol bebizonyosodott h tényleg semmi nincs a full alap dolgokon kívül (posta, haziorvos, bolcsi ovi lehet suli is) viszont az m0-m5 az tényleg 5 percre van szal pl tesómék akik 19ben laknak konkrétan 12p kocsival. Anyám annyi se, apám tesóm mellett lakik szal elég jó. És mivel 3 gyerek a célállomás ezért elkel majd a segítség a gyerekekkel kapcsolatban h kapjunk némi lélegzetet (komolyan az h itt vagyunk már új házban bútort osszerakni és anyám atjon és fogja a gyereket amikor kell már óriási segítség, és még csak egy van lol)

Amúgy ha a család nem lett olyan fontos (nagymama, 3x hasonló korú uncsiteso etc) akkor mi meg se álltunk volna Zala megyeig, nagyon tetszett nekunk az egész megye az emberek meg Zeg is. De a gyerek jövője (és családja) miatt maradtunk itt.

Nekunk is epik lett volna megtartani a lakást, 2. Kerület panoráma.. De kellett vna akkor 20m KP, és annyi nem volt, nagyon nem.az meg hagyján h akkor annyival több hitelt kell felvenni, mert lakaskiadasbol meglett volna a törlesztő különbözet siman, rengeteg költség volt a házra amit hitelbol nem lehetett fizetni -legutóbb mikor számoltam akkor ~19 milliónál tartottunk (full bútorok-2.5m, konyha-3m, kivitelezonek ez az extra-3m, napelem-4.1m, szaniterek 1.2m, burkolás 2m es igy tovább) ugyh el kellett adni.

Ja és 2800nm lol q miénk 1200 de így is lesz eleget füvet vagni lel

nice nyomor
Member
Gold: 6,352.66
Oct 23 2022 03:09pm

kene runescape meme topiq

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Oct 23 2022 03:09pm
Member
Gold: 1,694.20
Oct 24 2022 12:04am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 23 Oct 2022 23:09)

Ez egy elég szar meme
Member
Gold: 5,302.77
Oct 25 2022 06:21am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Oct 25 2022 01:57pm)

Tegnap pont oda kapcsoltam, szétfolyt az agyam tőlük.
Member
Gold: 6,352.66
Oct 25 2022 06:29am
Quote (-joey- @ 25 Oct 2022 14:21)
Tegnap pont oda kapcsoltam, szétfolyt az agyam tőlük.

nekem eleg volt elolvasni a cikket is, a vidit mar nem neztem meg, lattam, hogy vmi 6perc. hat mondom no, ty.
amugy mar az is meglep, hogy ez a 2 picsa ismeri ezt a szot, hogy metaverzum, illetve hogy 51es korzet.
Member
Gold: 1,630.69
Oct 25 2022 06:21pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Oct 25 2022 09:29pm)
nekem eleg volt elolvasni a cikket is, a vidit mar nem neztem meg, lattam, hogy vmi 6perc. hat mondom no, ty.
amugy mar az is meglep, hogy ez a 2 picsa ismeri ezt a szot, hogy metaverzum, illetve hogy 51es korzet.

Azert az is emlitesre melto hogy szamara a paradicsom az azt jelenti hogy mindenkinek luxi cuccai vannak
Go Back To Magyar Topic List
Prev1460946104611461246134765Next
Add Reply New Topic New Poll