Quote (Baleee @ 14 May 2013 15:12)
Jobb helyek az orvost megfizetik + ha pro, akkor magankilinkakon valag penzt visz haza. Ha meg tehetseges a gyerek, mondjuk zenei teren (nem tehetsegkutatos szarakodasra gondolok, hanem pl egyik ismerosom occse, kurvajol zongorazik es kb freekill lenne zeneakadeimara bejutni, meg becsbe meg tokom tudja hova, de a nagyszulok meg szulok is azt akarjak, hogy inkabb menjen mernoknek, igazabol a gyereket az is erdekli, de inkabb kene zenevel foglalkoznia, mert abban meg baromira tehetseges, random x-ed rangu mernok, xx fizetessel, amit lehet megunna, vagy zongorazik egy eleten at es komolyzenei fellepesekkel ugyan ugy valag penzt keres es meg elete is normalis marad, hobbija a munkaja etc). Szineszeknel lehet ugyan ilyen a helyzet.
Mondjuk az a baj, hogy regen jobban vagtam mint most, mert amiota munkavedelemmel baszakodtam nem eleg up2date, hogy milyen modositasok mentek adojogi teruleten. :C
azért az emberek 2%-a nem tud megélni a művészetből. Azok akik ezt tényleg komolyan csinálják nagyon kevesen vannak. Azt értem, hogy a mérnök azért népszerű, mert még a legalja is minimum jól keres...
Meg itt nem konkrét dolgokról beszéltek, hanem általában, nem tudom miért szánja egy olyan pályára valaki a gyerekét, ahol vagy bejön (kicsi az esélye) vagy éhezik és szenved egész életében.
Továbbra sem értem a jól fizető és keresett gazdasági szakemberek hiányát a listán. Ezzel szemben rendőrnek küldenék sokan, de például építész is 3% egy olyan országban, ahol az összes iparág közül ez van a legnagyobb bajban, és kurvanagy szenvedés jelenleg.
Meg 5% küldené sportolónak? wtf? Minden huszadik gyerek?
Szívesen megnéznék egy listát, hogy ezeket ki szavazta össze. Vagy utálja a gyerekét és ki akar vele baszni... ^^