Quote (H4xooR @ Jul 21 2010 08:23am)
még nem kapom vissza az accom,kénytelen vagyok törtön játszani,mondom megnézzük milyen ez a WoD. hamar megvan a lvl 80,fasza. egész fun. Lementünk Gundrakba,és ugye origin úgy szokás,hogy greedelek,arra ami nem kell,de eladni jó,ugye ezt akármilyen need roll üti,és elkezdenek beszólogatni,hogy OMG MINEK ROLLOLSZ MINDENDRE MINEK NEKED LEATHER OMG NOOB (spriestet csináltam) és a bossnál ML-re állította a lootot,és kidob a partiból,mert hogy én mit pofázok neki,meg rollolok mindenre. Mondom neki,hogy tudod,eredetin úgy van,hogy amire greedelek,azt azért teszem,hogy eladjam,ha valakinek kell úgy is ő kapja. Erre TUDOM ÉN IS OTT KEZDTEM DE A FASZNAK ROLLOLSZ MINDENRE, és akkor jött a többi nyomorék,hogy te sem voltál még eredetin,aztán ezután egyből megkérdi melyik realmen? :DDDDDDDDD Annyira felbaszott,hogy az hihetetlen. Sok 12 éves fasz aki csak a ragnarost meg bloodscalpot ismeri,tisztelet a kivételnek.
tl;dr: a taurin 4,5k player tolja,mind értelmes,normális,WoDon 1,4 k player van mind 12 éves fogyatékosok gyülekezete,legalábbis a 90%.
/rage off
nyugi fally : ~(