Quote (BmA_BeMyAngel @ Apr 3 2018 02:48pm)
de főleg karan kurva anyját mert elment farmolni a vanguardot axe-val és megtörte a momentumot, pedig anélkül is lazán nyertük a fightokat és annyi idő alatt amíg farmolt a lenti 2 tornyot is leszedjük és ugyanúgy megvan az item. syl kurva anyját mégse, az övét csak azért mert elküldött a kurva anyámba a lenti dazzles noobkodásnál és elbaszta a csapat hangulatot XDD pedig csak izgultam mint a geci, kurva anyád syl!
dazzleval az a halhatatlanság spellem full hpn :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg úgy az összes többi halhatatlanság spellem. nekemis kb 3. gamem volt dazzleval
de amúgy az a vicces hogy kurvajó volt a team comp, és simán nyerjük ha kicsit összeszedettebbek vagyunk. a végén asszem ez a csapat nyrte az egészet nem?
ez a csapat a masodik lett, e1 (akkor meg igy hivtak oket) nyerte az akkorit
a warlock csani volt
dazzleval azert raktal gravet emberekre full hpra mert valoszonuleg mar mindenki full hangerovel uvoltotte tsen HOGY BAZDMEG EBBE A FIGHTBA SE VOLT EGY DARAB GRAVE SE MEG HEAL SE A KURVA ANYJAT A DAZZLENAK ugyhogy kar miatta aggodni, sokkal nagyobb ratingu jatekosok voltak nalunk es csoda hogy egyaltalan eddig huztuk
de azert hozzatennem, hogy az elsore ilyen magyar bajnoksagra mentem a hunsubosokkal, termeszetesen kiestunk elso korben
a kovetkezo ilyenre mentem az igazi barataimmal es megnyertuk az egeszet

roppant erdekes)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
+ thx krixie