Quote (CyberPunk666 @ 14 May 2013 14:58)
felmérés, hogy hol milyen szakmát szeretnének a gyereküknek a szülők ^^
A felmérés eredménye a közép- és kelet-európai országokban: orvos (17 százalék), ügyvéd (15 százalék), kreatív szakember (14 százalék), vállalkozó (12 százalék), mérnök (7 százalék), fogorvos (6 százalék), építész (6 százalék), sportoló (5 százalék), tudós (4 százalék), rendőr (3 százalék), színész (3százalék), pilóta (2 százalék), tanár (2 százalék), újságíró (2 százalék).
A felmérés eredménye Magyarországon: mérnök (20 százalék), ügyvéd (17 százalék), kreatív szakember (15 százalék), vállalkozó (13 százalék), orvos (6 százalék), sportoló (5 százalék), építész (5 százalék), fogorvos (5 százalék), rendőr (4 százalék), tudós (3 százalék), színész (3 százalék), újságíró (2 százalék), tanár (2 százalék), pilóta (0 százalék)
Hat y, faterom is azt szerette volna, ha jogasz-->ugyved leszek, mint o. Ettol fuggetlenul elegge tisztaban vagyok a jogi cuccokkal, adougyekkel meg plane. Ha arrol lenne szo, hogy engem vagyonosodasiba probalna berangatni valaki, vagy ha nekem kellene felnyomnom valakit vagyonszerzese miatt, kb freekill elvinnek a hazat is folole. ^^ Munkavedelem az meg csak ilyen 'close to', de ha azzal (tudtam volna/) foglalkoznek, ott is ugyan ez lenne par ev utan.