Quote (josheide @ Sep 24 2014 08:11am)
Vanek azert a te konfliktuskezelo kepessegedre nem adnek. Egy kicsit ebben ugy erzem tapasztaltabb vagyok.
én most a fórumot teljesen félretettem, arról mondtam el a véleményemet, hogy irl hogy viselkednék egy ilyen szituációban
alapvetően én se megyek neki senkinek, de van olyan pont, amikor az embernek már muszáj kiállnia magáért... nekem egy ilyen szituban égett volna a pofámról a bőr, hogy ül mellettem a barátnőm, egy tahó meg röhögve magyarázza a többieknek, hogy ez a nő csúnya, én pedig nem reagálok semmit, hanem ülök tovább.
nálam kb. úgy zajlott volna, hogy felállok, és határozott hangnemben megkérem, hogy fejezze be és kérjen bocsánatot, ha pedig továbbra is nagy a pofája, akkor ütök
lehet, hogy nálad ez úgy zajlana le, hogy meghívod egy sörre, de én nem ilyen vagyok... nyilván provokáció, én pedig belemegyek, de van amikor nincs választás, a másik meg az, hogy jarabek is úgy van vele, hogy neki mindent szabad, amíg valaki le nem állítja, leállítani pedig nem azzal fogod, hogy csendben tűröd a bunkóságát, esetleg visszaszólsz valami cifrát, hanem azzal, hogy jól pofán vágod, aztán vagy leesik neki vagy nem.