Quote (josheide @ Jan 22 2014 12:32am)
Jezusom te mennyire fogalmatlan vagy.

Ha nem lenne egy nagyon fontos beadandom szetszednem ezt az irasod szorol szora, de ezt majd csutortokon!
Milyen vegzettseged van?
Kicsit puerilisnek tartom, hogy egyáltalán válaszolok, de 4 db egyetemi diplomám van, ebből 3 kiváló, az utolsó csak jeles, meg elvégeztem a tartalékos katonatiszti tanfolyamot, jelenleg őrnagyi rangot használhatok mint önkéntes műveleti tartalékos, a PhD dolgozatom majdnem kész. Sorkatona koromban voltam a HM NATO főosztályon parancsnoki gyakornok, meg több, mint egy évig (az EU csatlakozás előtt) az IM EU Közösségi Jogi Főosztályon angol-német-francia katonai terminológus, 5-ször futottam maratont (versenyen), félmaratont vagy 15-ször (versenyen), emellett sportlövő is vagyok és hobbiszinten testépítő. Jelenleg angoltanárként nyomom középsuliban (érettségi meg szakmai vizsgák), meg vállalkozó is vagyok, mivel 8 nyelven beszélek, fordítok, meg néha tolmácskodom. De ha majd lesz családom, szerintem keresnem kell rendes munkát, mert a tanítás persze nagyon jó, de kicsit komolytalan a fiz.
A politika mindig nagyon érdekelt, de 2006-ig, az ominózus őszödi beszédig nem voltam párttag. Nagyon szeretem az intelligens vitákat, ha ráérek, szívesen érvelek, ezt a topicot is elolvastam többször elejétől végéig, és hál'Istennek vannak értelmes fazonok