d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1459045914592459345945001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 4.20
Dec 7 2012 07:25am
uj perszonalis fotom van
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Dec 7 2012 07:25am
Quote (fahrii @ 7 Dec 2012 13:20)
gondolom ez is olyan hasznos mint a gamer csuklópánt

amúgy biztos nem rossz annak aki sokat nézi a képernyőt
http://www.gunnars.com/

Ja, vagy letoltod ingyenesen az fluxot es nem kell kibaszott dragan funyiro szemuveget venned
Member
Gold: 3,747.73
Dec 7 2012 07:55am
Patrik egy haverja mekizni akar és kérte, hogy mondjam el a véleményem. Szerintem lelkesítő beszéd lett

Ja jó
Hát vannak jó része is meg szar részei is a melonak. A veled "egyrangú" melótársak(általában diákok) általában (csapágycsapágy) jófejek, ellehet velük lenni. Viszont a menedzserek(tisztelet a kivételnek) kb mind egy faszfej, gondold át, ez egy betanított munkakör, általános iskola bizonyitván is kb csaka zért kell a munkafelvételhez h bizonyísd tudsz olvasni
Nah gondolj el egy rakat aluliskolázott, iq gyökér embert, aki már olyan rég dolgozik egy étteremben mert az élete annyira fos, hogy előléptetik menedzsernek, és hatalmat adnak a kezébe...
Szerinted milyen mentalitásuk van? Mivel ezt a régen várt "sikert" az élettől már kurvarég várják, hogy azt hiszik végre jók valamiben(amit igazából egy csimpánz is eltudna látni ha elég türelmesen tanitod) és mivel mindezt az étterem tulajdonosának köszönhetik, ezért olyan szinte munkamániásak, hogyha az étteremvezető azt mondja, hogy nyalja fel a padlót, megkérdezi milyen gyorsan.
Persze alapból ez még nem lenne baj, hogy buta mint egy kettéharapott répa balfele, ha jóindulatú, merthát sok iylen ember van. De mivel ez egy munkahely, hidd el, egy idő után lefogod szarni hogy jóindulatú az ember és inkább a fejedre baszod a mélyhűtő ajtót. Vannak kivételek, pl a magasab rangú vezetők(étteremvezető, annak helyettese etc) akik már azért sokkal értlmesebbek mert az ő munkjájuk már tényleg felelősségvállalás és oda már papír is kell.
És ezek az emberek voltak...
Eleve vendéglátás, szal értelemszerűen vendégek jönnek és mennek. Ugye meg van, hogy általában milyen értelmiségi jár a mcdonaldsba kajálni?
Kajak világutálatom volt abban a 8 órában amig a kasszában álltam, ennyi idióta, értetlen, lassú felfogású nyomorult emberealattjárót még nem basztál hidd el nekem. Nem képesek normálisan leadni a rendelést, pofáznak, a legvégén kitalálja, hogy igazából a burgerbe akar enni, a másik galleonokkal akar fizetni etc. Szal nyomorultak, és itt még annyi kivétel sincs mint a munkatársaid között.. Katasztrófa.
A meló maga nem lenne alapvetően fos. A körülményektől eltekintve, ennyi a szitu: Dolgozni kell.A mekiben a 8 órás munkaidő az 8 óra munkát jelent. És ezt most komolyan irom, nincs láblógatás, kis leülés(nemtom melóztál e már, aki melózott már 1-2 fajta munkahelyen az tudja) cigiszünet, faszomtudja. 8 órán keresztül állsz és a nyomorék szendvicseket készited a faszcibálóan irritáló mekis szabályelvek alapján miközbe az agyoniskolázott feéhringes a hátad mögött cicceg, hogy már megint a kecsöpöt nyomtad először a sajbiba és nem a mustárt és ez igy sajnos nem SZABÁLYSZERŰ.

de a amúgy tényleg, a munka alpjáraton nem vészes. Ugye az emgvan, hogy a mekiben mindenki mindent csinál? Bemész dolgozni és a műszakvezető mondja meg, hogy hova fogsz beállni. Ebből következik, hogy van, amikor szopatós helyen vagy(pl BOP oldal, ahol a csirkehúsokat cisnálják meg etc) és van ami kényelmes(pl felvevő a mcdriveban-kurva unalmas de legalább ülni lehet, meg egyeüdl vagy).
De jó eséllyel ha a haverod előre tisztázottan nyári melós akkor valszeg kasszásnak szokták őket kitanítani, és mást nem nagyon kell csinálniuk.
Ha van még vmi kérdésed írj.
Member
Dec 7 2012 08:05am
Quote (Vismajor @ 7 Dec 2012 14:55)
Patrik egy haverja mekizni akar és kérte, hogy mondjam el a véleményem. Szerintem lelkesítő beszéd lett

Ja jó
Hát vannak jó része is meg szar részei is a melonak. A veled "egyrangú" melótársak(általában diákok) általában (csapágycsapágy) jófejek, ellehet velük lenni. Viszont  a menedzserek(tisztelet a kivételnek) kb mind egy faszfej, gondold át, ez egy betanított munkakör, általános iskola bizonyitván is kb csaka zért kell a munkafelvételhez h bizonyísd tudsz olvasni
Nah gondolj el egy rakat aluliskolázott, iq gyökér embert, aki már olyan rég dolgozik egy étteremben mert az élete annyira fos, hogy előléptetik menedzsernek, és hatalmat adnak a kezébe...
Szerinted milyen mentalitásuk van? Mivel ezt a régen várt "sikert" az élettől már kurvarég várják, hogy azt hiszik végre jók valamiben(amit igazából egy csimpánz is eltudna látni ha elég türelmesen tanitod) és mivel mindezt az étterem tulajdonosának köszönhetik, ezért olyan szinte munkamániásak, hogyha az étteremvezető azt mondja, hogy nyalja fel a padlót, megkérdezi milyen gyorsan.
Persze alapból ez még nem lenne baj, hogy buta mint egy kettéharapott répa balfele, ha jóindulatú, merthát sok iylen ember van. De mivel ez egy munkahely, hidd el, egy idő után lefogod szarni hogy jóindulatú az ember és inkább a fejedre baszod a mélyhűtő ajtót. Vannak kivételek, pl a magasab rangú vezetők(étteremvezető, annak helyettese etc) akik már azért sokkal értlmesebbek mert az  ő munkjájuk már tényleg felelősségvállalás és oda már papír is kell.
És ezek az emberek voltak...
Eleve vendéglátás, szal értelemszerűen vendégek jönnek és mennek. Ugye meg van, hogy általában milyen értelmiségi jár a mcdonaldsba kajálni?
Kajak világutálatom volt abban a 8 órában amig a kasszában álltam, ennyi idióta, értetlen, lassú felfogású nyomorult emberealattjárót még nem basztál hidd el nekem. Nem képesek normálisan leadni a rendelést, pofáznak, a legvégén kitalálja, hogy igazából a burgerbe akar enni, a másik galleonokkal akar fizetni etc. Szal nyomorultak, és itt még annyi kivétel sincs mint a munkatársaid között.. Katasztrófa.
A meló maga nem lenne alapvetően fos. A körülményektől eltekintve, ennyi a szitu: Dolgozni kell.A mekiben a 8 órás munkaidő az 8 óra munkát jelent. És ezt most komolyan irom, nincs láblógatás, kis leülés(nemtom melóztál e már, aki melózott már 1-2 fajta munkahelyen az tudja) cigiszünet, faszomtudja. 8 órán keresztül állsz és a nyomorék szendvicseket készited a faszcibálóan irritáló mekis szabályelvek alapján miközbe az agyoniskolázott feéhringes a hátad mögött cicceg, hogy már megint a kecsöpöt nyomtad először a sajbiba és nem a mustárt és ez igy sajnos nem SZABÁLYSZERŰ.

de a amúgy tényleg, a munka alpjáraton nem vészes. Ugye az emgvan, hogy a mekiben mindenki mindent csinál? Bemész dolgozni és a műszakvezető mondja meg, hogy hova fogsz beállni. Ebből következik, hogy van, amikor szopatós helyen vagy(pl BOP oldal, ahol a csirkehúsokat cisnálják meg etc) és van ami kényelmes(pl felvevő a mcdriveban-kurva unalmas de legalább ülni lehet, meg egyeüdl vagy).
De jó eséllyel ha a haverod előre tisztázottan nyári melós akkor valszeg kasszásnak szokták őket kitanítani, és mást nem nagyon kell csinálniuk.
Ha van még vmi kérdésed írj.

elolvastam
de tenyleg
Member
Gold: 0.00
Dec 7 2012 09:15am
Quote (Makkertest @ 7 Dec 2012 12:22)
azért nemmind1, ha napi 20 órát bámulod a monitort, akkor mi éri a szemedet, de okj, tuti csak promo faszság és etetik a népet, én meg pont :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDinfinite

Az, napi 12+órát vagyok gép előtt évek óta és mégis kevés ember lát olyan jól mint én.
Member
Gold: 710.00
Dec 7 2012 09:16am
Quote (Rawen @ Dec 7 2012 03:15pm)
Az, napi 12+órát vagyok gép előtt évek óta és mégis kevés ember lát olyan jól mint én.

nekem pont kurvára elkezdett romlani miota 10 orákat töltök diablozással :c
Member
Gold: 0.00
Dec 7 2012 09:17am
Quote (sylke @ 7 Dec 2012 16:16)
nekem pont kurvára elkezdett romlani miota 10 orákat töltök diablozással :c

Akkor csak masturrace vagyok :(
Member
Gold: 411.00
Dec 7 2012 09:18am
en is gecisokat vagyok gep elott mar jopar eve minden nap, aztan elvileg okesak a szemeim, kell menjek vizsgalatra 1 vagy 2 evente dno cukorbetegseg miatt, aztan mindig azt mondjak, hogy minden zsir
Member
Dec 7 2012 09:19am
most eszembe jutott h mar regi a kontaktlencsem es ki kene cserelni
Member
Gold: 6,645.00
Dec 7 2012 09:20am
nekem félévente egy fél dioptria kb a napi 8-10óra monitor
Go Back To Magyar Topic List
Prev1459045914592459345945001Next
Closed New Topic New Poll