A múltkor páran vártunk arra, hogy bemehessünk az suzodába, és szóba került az édesség mint téma. És mondtam h nekem a gumicukor jöhet minden mennyiségbne mert azt imádom. Volt ott egy másik csaj, nem nagyon beszélgettem vele sokat eddig, ilyen közömbösnek mondanám, és mondt,a hogy ő nála is a gumicukor a favorit és akkor még beszélgettünk pár szót kinek mi a kedvence.
Ma reggel mentem be egyetemre és vittem be szoc zhra gumicukrot mert kaptam a mikulástól. Kicsomagolom ott volt vagy 40 ember ofc nem kezdek el mindnekit kinélni igy a közelemben lévő csajokat megkináltam egy széles karmozdulattal, nem kértek. Erre odakajabálok annának h hé gumicukorzabáló, kérsz gumicukrot? erre igy nevet h nem kér mert még nem reggelizet, de azért köszi.
Megírtuk a zht, várunk a következő órára, bent ülünk a krimóba 15-20an. ERre hallom h anna kiabál h tamástamás. Nézem h engem hív e(4 tamás van a csoportban...) és látom h gumicukor zacskót lenget. Sztem észrevette h nézem emrt akkor elkezdett kőváryzny(obv másik tamás) h nézd vna gumicukrom nézd. És akkor ott kb a fejem fölött(terem két végében ültek én emg kb középen haverokkal) átdobált neki gumicukor békákat. És engem meg nem kinált meg.
Sztem ez a lány gonosz.
This post was edited by Vismajor on Dec 6 2012 01:56pm