Quote (Vismajor @ Jul 22 2022 10:35am)
És fiestával hogy vagytok el babával?
Kicsit kiröhögtem magam amikor kombi autót cserélek SUVra merthogy gyerekem van, aztán piros lámpánál átnéztem mellettem a SEICENTOba és: apa vezet, mellette gyerekülésben a babóca, hátul anya ül, mellette ülésmagasitóban 4-5 éves forma gyerek. Hátul acsomagtartóban látszik a plafon összehajtogatott babakocsi.
hát a mózest nem szoktam viszegetni hosszutávra csak a hordozoba a gyerek, csomagtartóban a kocsi + 2 sporttáska, ezeknek a tetején a babafészek és igy még egy kicsit kilátni a hátsó ablakon is de mint tudjuk players in the mirror are losing szoval az ugysem releváns ott mivan
hátsóülésen gyerek + asszony meg a kis oldaltáska amibe a gyereknek van utipelenka, tea etc
mellettem anyoson még 1-2 sporttáska vagy börönd + sporttáska vagy amit éppen kurvafontos még vinni
+1 gyerek már kicsit necces lenne de azért ilyen 2-3 napokra is ugy megyünk hogy nekünk is van 1.5x annyi ruha mint kéne bármi van, a gyereknek meg kb napi 3-4 váltás ruhát pakol drága feleség szóval lenne miből leadni
(visszafele meg erre még rájön hogy hu disznovágás volt tessék ittvan 15 kiló fagyasztott hus etc)
e/ amugy csak tudni kell pakolni, egyetemen hökösként 3 kocsiban levittünk bárhova egy 50-100 fős rendezvény kellékeit hangfalakkal lámpákkal djpulttal együtt
This post was edited by cowding on Jul 22 2022 06:06am