Quote (Cpt_Ghost @ Jul 20 2022 07:32pm)
nem én nem tudok vezetni, hanem retardáltak az emberek
attól, hogy retardáltak az emberek még nem én nem tudok vezetni
10 ev alatt egyszer se karcoltam meg az automat, de akarmikor pesten vezetek ketpercenkent anyaznom kell valamiert
kulonbozo kulfoldi tour guideokban is arra figyelmeztetik a turistakat, hogy ugy vezetnek a magyarok mint a barmok, biztos en vagyok inkabb csak fogyatekos
Quote (anyd @ Jul 20 2022 07:43pm)
Én a Budapesti reggeli csúcsforgalomban tanultam vezetni, meg azóta is itt vezetek, tényleg sok a nyomorék.
Azt azért nem mondanám hogy csak SUV-val lehet menni, a 20 éves peugeot 206-om simán viszi a legszarabb kőbányai utakat is
ofc figyelni kell a másik helyett is de általánosságban itt próbálnak haladni az emberek, engem jobban felbasz amikor mindenki tötyög meg bámészkodik, a mult hétvégén voltam szegeden és többször megálltunk 0-ra egy körforgalom bejáratánál miközben egy lélek nem volt semerre
a szar utakon meg ofc lehet menni bármivel csak kurvára nem ugyan az az élmény lesz

kövi auto nekem is egy crossover/suv lesz mert van egy jó pár tizezer kilométer tapasztalatom egy ford fiestában meg egy range rover evoqueban és ég és föld a kettő busz nyomvonalban menni
This post was edited by cowding on Jul 20 2022 11:54am