Quote (TassassinHc @ 28 Nov 2018 20:38)
itt van az igazság.
a kurva attól még kurva lesz, még ha mosolygós tündérke is.
de nincsen ezzel semmi baj.
csomó boldog órát okoztak már nekem is.
a sírásót is lehet, "végső nyugvóhely-telepítő mérnöknek" nevezni. attól még az egy kurva sírásó lesz.
ez a foglalkozás neve.
jarabrekeke is hívhatná édesanyámat camgirl-nek, de ezzel nem fejezné ki megfelelően a mély érzelmeit irántam és a családom iránt.
ettől még ugyanazt jelentené...
Ez egy jol kitalalt szovicc vagy csak igy adta ki a mondat? lol
Quote (Karan2_Returned @ 28 Nov 2018 18:17)
gondolom ez sokaknak ujdonsag a subon, de egyetlen nö sem szereti ha lekurvazzak
az addig okes, hogy webcamon mutogatni magad penzert nem erkölcsös dolog, de nem azert nevezik magukat azok a nök modellnek meg szinesznönek mert annyira bekepzeltek lennenek
pont ellenkezöleg, szegyellik amit csinalnak, es szeretnek jobban ereztetni magukat azzal, hogy legalabb valami elfogadhatobb nevet aggatnak a munkajukra
nem kell szepiteni a dolgon, de nem ertem miert kene puszta rosszindulatbol bantani öket amiert csinalnak
azokat meg vegkepp nem ertem akik azon vannak felhaborodva, hogy milyen könnyen szereznek sok penzt a camlanyok, aki 200 iqs hunsubber mernök mesterfaj annak alapjaraton nagysagrendekkel többet kene keresnie
Mindenki ugy csinalt mintha ez a komment nem is letezne pedig szerintem ez az egyik legjobb ami mind a ket oldalrol kiemeli a lenyeget. Azzal is egyetertek hogy csak azert mert valami olyat csinalnak ami egy normal tarsadalomban nem elfogadott nem kene oket bantani ok nelkul, mert imo azzal hogy a kamera elott modelkedik ruha nelkul masoknak attol meg ugyan olyan emberek.
Ugyanakkor minden munkanak megvan a helye a tarsadalomban, es jelen allas szerint az online modellkedes/camgirl munka a beka segge alatt van mert sokan parhuzamot kotnek a sarki prostitualt es az online camolas kozott.