Quote (fahrii @ 23 Nov 2013 01:13)
jo hat a kamera szar, viszont a kurva igényes kulso Megéri a felarat, ezt az arat meg nemtom honnan szedted
amugy az 4 active eleg jo
lumiaval mi bajod?
anno ráléptem 1 picit, kettészakadt az érintő, cserés volt mert nem érzékelte a bevitelt. cser => 15k feketén maszekban
felajánlotta a telefon, hogy SW upgrade, mondom miért ne, eredmény: nem érzékelte a teló az érintéseket => nokia szerviz: nem tudunk vele mit kezdeni, nem lehet downgradelni a szoftvert!!! 5 óra google => rajt az egyel régebbi szoftver, működik az érintő (megpróbáltam még 2-3x nem jó, ugyanúgy kinyírja a frissítés)
fél miliméterrel ugyan, de nem passzolt tökéletesen az aljánál az érintő (kilógott, jbban nem tudom megfogalmazni) megnyomtam az ujjammal ott 1 picit erősebben, most megint kettérepedt az érintő!!!!!!!!!!! most legalább működik
még mindig érintő: a legutóbbi működő szoftverrrel nem lehet sms-t írni, se facebook messengerben üzit, egyszerűen annyira melléüt, hogy egy betűt néha 6-7x kell megpróbálni beütni!!!!!!! email pl jó, meg a böngészőben is tudok gépelni
még egyel régebbi szoftverrel ez picit javul akkor csak 5x kell újraütni egy betűt.....
alig, vagy egyeltalán nincs rá app, pl amiből google playben kapásból 100 fajta van, nokiára 1 db sincs!!!
a jelenlegi szoftverrel nem kapcsolja be a kijelzőt ha elveszem a fülemtől hívás közben....
nem tud vpn-re csatlakozni
nem tud modemként működni
toshiba M9-10-11 gép ha a wifijérre csatlakoznik meghal kékhalállal
facebook/facebook messenger használhatatlan, lassú, kilépeget stb
nem tud widgetet
bizonyod időközönként elmegy a net, reset oldja csak meg... ugyanez a netmegosztással, telefonon megy a net, a klienseken nem
van még 20000 baja, egyszer leírom ha lesz kedvem