Quote (ilyenuserbiztosnincsen @ 27 Jun 2022 15:04)
nekem tul szinesnek tunik a valorant. megeri kiprobalni ? csak az orosz cheaterek zavarnak cs goban
valorantban kernel level anticheat települ amikor felteszed, és állítólag nincs cheater egyáltalán (bennem fél év alatt egyszer sem merült fel h valaki lehekkelte volna a másikat)
színes a valorant, de gyorsan tanulható h "melyik szín" honnan jön és honnan jöhet
igazából az, hogy agentek (és skillek) vannak, csak egy alternatív megoldás arra h legyen smoke / molly / flash / etc
duelist, controller, initiator, sentinel a 4 agent type, általános mondás h egy csapatba akarsz mindegyikből 1-t, és valamelyikből 2-t; így lesz smokered, flashered, etc.
controller a smoker lényegében, initiator az flashelhet mondjuk vagy "radar"-szerű skillt dobál ki, h észleld h a területen, amit bevennél h hol vannak, sentinel map awarenessre megy rá általában (pl trappet lerak és ha körbe rotálnának a hátadba, arról értesülsz), duelist meg mondjuk ki tud iszkolni a csatából egyszer, vagy éppen újratölti a hpját ha megölt valakit (van egy quake-s karakter is, aki maga alá dobott bombával tud 2-x jumpolni egy körben, az is elég fun)
ne egy TF2-re/Overwatchra gondolj, attól h elsőre színes, ez még mindig 95%-ban egy CS, mint sem bármi más; ugyanannyi HP, meg minden
a valóságban az agentek azért nem ennyire fekete-fehérek, elég sok is-is kategória, ahogy használják őket, még a pro gamerek is csinálnak olyan team compot h csak nézek először
a legutolsó big world tournamentet egy olyan agenttel nyerték meg a döntőben, amivel senki se játszott akkor
szerintem egy fasza újra értelmezése a cs-nek (ami a #1 game volt nekem mindig is)
This post was edited by Anarkin on Jun 27 2022 07:48am