Quote (amrzeh @ Jun 24 2022 01:43pm)
utánaszámoltam:
szóval ez még bőven lehetett volna drágább is ha nincsenek ilyen jó házigazdáink akik autóbérlésre is azt mondták hogy arra ne legyen gondunk (azt hiszem 500 dollár volt?), de kb annyival kevesebbet fogyasztott a béreltnél mint az ő sajátjuk hogy visszahoztuk az árát és még tágasabb is volt, meg nem az övékét harcoltuk le. 7000km azért nem kevés két hét alatt.
nemzeti parkra meg vettünk éves bérletet 80 dollárért amivel az összeset lehet látogatni és járműre vonatkozik, szóval elég jó deal volt (már a harmadik parklátogatásnál már vissza is hozta az árát)
benzinár 1-1,5 év alatt kb a duplájára emelkedett, de még így se azt éreztük húzósnak, hanem a kaját/piát (előétel + főétel + 3 sör alsó hangon is 50 dollár volt esténként, mondjuk jókat ettünk)
de amúgy igen, meglehetősen rohanós volt a dolog, átlagban napi 7-8 órát ültünk kocsiban, mert nem nagoyn akartunk lemondani semmiről
Mi forintban fizettünk 278 ezer forintot egy hét üléses dodge grand caravanért amit teli benyával kaptunk, 14 éj 15 napra Las vegasi felvétellel és SFO letétellel.
Ez 7 éve volt, most meg kért tőlem egy rand csaj segitséget autobérlésre mert ugyanerre a napokra kb ugyanerre a távra millió fölé jött ki az autóbérlés...
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ Jun 24 2022 01:35pm)
biztos dragultak azota valamennyit a dolgok de talan az is kozrejatszik hogy vannak olyan emberek akik ha elmennek valahova nyaralni akkor nem a fillerbaszas nekik a top prio meg hogy minel olcsobb legyen a sztori hanem hogy minel jobban erezzek magukat
Ezt teljesen megértem, mi hatan voltunk mint már irtam ebből 3 random és rohadtul megbántam h utazás előtt ez nem volt tisztázva, ugyanis a három random az olyan dumákat nyomott h nekik kell pénz albérletre otthon meg kipufogóra

És pl RedWoodsba 10 dolcsi volt a belépő és ők inkább kint ültek az autóban nehogymár fákat nézegessenek 10 dolcsiért
És ebből sajnos fillérbaszás lett mert ők adták a csapat felét, szal én hiába akartam kajakozni a colorado folyón a grand canyonban potom 50 dolcsiért, vagy ejtőernyőzni SFO felett 100 dolcsiért merthát nem rángathattuk el a fél csapatot olyanra ami nem érdekli. Szal ez szivás volt rendesen. Mondjuk azért igyis sikerült ugy felszállnom chicagoban a gépre h 5 dollár volt nálam összvissz