Quote (Fej @ 21 Jun 2022 15:30)
most jött a céges e-mailre, 10% az árvaháznak lol
"Jon R. Disrud ügyvédi irodái
Cím: 13750 San Pedro Avenue, Suite 410
San Antonio, TX 78232.
Privát: jonrdisrud@aol.com
Kedves Fejes !
Jon Disrud vagyok, ügyvéd a néhai úr Michael Fejes , az Ön országának állampolgára, és a (ConocoPhillips Oil & Petroleum Industry) egykori igazgatója itt, az Egyesült Államokban (USA). Örülök, hogy hozzád fordulhatok. Sajnos 2015. január 31-én Ügyfelem, felesége és három gyermeke halálos autóbalesetet szenvedett a West Stock hídi autópálya mentén. Sajnos a jármű összes utasa életét vesztette. Őszintén kérem a segítségét az átutalással (18,7 millió USD) kapcsolatban, amelyet néhai Ügyfelem letétbe helyezett a Banknál itt, az Amerikai Egyesült Államokban.
Azonban a néhai ügyfelem amerikai okleveles ügyvédjei pozícióm megköveteli a banktól, hogy ultimátumot adjon nekem egy kedvezményezett vagy közeli hozzátartozó bemutatására, aki követelni fogja a pénzeszközöket, hogy elkerülje az alap elkobzását, és számos sikertelen kísérletet tettem. hogy megtaláljam a rokonait, így rád találtam. Az Egyesült Államok törvényei alapján egy ilyen alapot 6 év elteltével elkoboznak, ha senki sem jelentkezik az alap követelésére. Ennek elkerülése érdekében úgy döntöttem, hogy az Ön segítségét kérem, hogy az ő törvényes kedvezményezettje legyen (Next Of Kin), mivel Önnek ugyanaz a vezetékneve, mint az ügyfelemmel, és segítek ezen pénzeszközök hazaszállításában, mielőtt a bankban le nem vett alapként lefoglalnák. , hogy az említett alap az Ön nevére kerüljön felszabadításra és a számlájára történő befizetésre.
Eközben beszerzek egy tulajdonosváltási igazolást az Ön nevében az Egyesült Államok hatóságától, és benyújtom a banknak, hogy elküldjék az Ön bankjának, nehogy a bank megkérdőjelezze az alap forrását. Ügyvédjeként/képviselőjeként fogok itt állni, hogy biztosítsam, hogy ezt az összeget törvényesen utalják át számlájára. Akkor eljövök az országodba, te meg én osztjuk meg a pénzt 45%-ban nekem és 45%-ban neked, és 10%-ban az árvaháznak.
Garantálom, hogy ezt az ügyletet olyan törvényes megállapodás alapján hajtják végre, amely megvédi Önt a törvények megsértésétől.
A teljes neved:-------------
Cím: ------------------
A korod:-------------------------
Foglalkozása:-----------------------------
Az Ön telefonja és mobiltelefonja kommunikációs célra: ---------------------
Sürgős válaszát a fenti teljes adatokkal közvetlenül privát e-mailemre várom, hogy további információkat/alapdokumentumokat küldhessek az alap létezésével kapcsolatos kétségek eloszlatására.
Üdvözlettel,
Ügyvéd Jon R. Disrud, Esq."
Kedves Fejes!