Quote (cowding @ Jun 14 2022 11:58am)
apple cuccok általában izin vernek még kicsivel jobb hardwaret is mert nem eszetlenül lettek összebaszva az alkatrészek és az OS is tökéletesen optimalizálva van a vasra
4 éves Xs-em még sose fagyott le, nem volt data lossom amikor 1% akksin 5 különféle appban progresseltem és lemerült, nem dobálja el a netet, a szolgáltatót, van térerőm mindenhol - ezek csak adhoc dolgok amikre apám panaszkodott valamelyikre a 3 androidjából amit ez idő alatt (+-1 év) hasonló árakért vett(darabját) csak mert akkor se vesz ájfont
e/ nálad egyedül akkor látom relevánsnak a dolgot ha tolod az archlinux vonalat és majd valami saját disztrot raksz az adnroidodra meg hegesztgetni akarod a csipeket benne, apple nem igazán szeret engedni baszodni a cuccokkal se hard se software szinten (bar mennek ezek a right to repair mozgalmak ugyhogy ez amugy javul)
nekem is volt ceges zsir uj ifonom
hotspot 1 rakas szar volt, 5x kellett ujrainditani hogy lassa barmelyik eszkoz
billentyűzeten nem lehet allitani, kurvara nem kenyelmes minden egyes alkalommal kivalasztani hogy forditott vagy rendes ekezet legyen a kibaszott a betun ha epp ekezetet kell irni vmi miatt, szamok es szimbolumok irasarol ne is beszeljunk hany extra kattintas
(en ennel a pontnal dobtam el az agyam es mondtam hogy 100% hogy soha nem veszek iphonet) raadasul az iphonek designja is olyan mintha egy 10 evvel ezelotti telefont fognék, vannak olyan telefonok amikre jo erzes ranezni es megfogni, az iphone full meh/ocsmany szar
geci drága ahhoz kepest hogy semmivel se tud tobbet szinte mint 1 kinai felsokategorias android, sot kurvara idegesito a 0 kusztomizacio
3+ eves s10+ommal ugyanigy semmi problema nem volt, es meg az akksija is teljesen jo pedig kurvasokat nyomkodom. + kibaszottul gyonyoru telefon meg 3 ev utan is orom ranezni es megfogni
Quote (Karan2_Returned @ Jun 14 2022 10:54am)
20k a különbseg a pixel 6hoz kepest es minden specje rosszabb
sose volt meg ajfonom, mennyire szar valtani androidrol? ilyesmit hogy a kepeimet automatikusan google drivera töltse azt meg lehet oldani?
oneplus 9 egesz jonak tünik
a hegyi zsidok kidobnak ilyen regi telefonokat a raktarrol hogy mindenki az ujat vegye, egyet latok hasznaltan dragabban mint egy galaxy s20
itthon ilyen 180k ujonnan, fapados repulojeggyel megjarod 1 nap alatt az utat)
This post was edited by WolfgangAmadeusMozart on Jun 14 2022 07:37am