Quote (32rferkipper @ 8 Jan 2013 17:11)
Dietazok december 10 ota.. viszonylag magas protein+zsir es alacsony szenhidrat. Reggelire eszek szenhidratot zabpehely formaban meg edzes utan a dextroz es annyi.Ha nincsen edzesnap akor csak a reggeli zabpehely es kesz. (az etrendemben 1-2 dolog tartalmaz meg de az minimalis)
Na most ugyebar ez nem ketozis. December 10-en 85 kilo voltam, tegnap januar 7-en meg 84.5 :D. Ez azert kurvara wtf mert a hasam seggem combom joval kisebb lett. Alkaromon, bicepszemen, megjelentek a venak. A combon meg vadlim szabalyosan definialt lett. Eroszintel sincs baj tudtam sulyt novelni igyis mint a tomegeles alatt.
A karom atmeroje pedig nott. Ami szinten wtf mert bicepszre,tricepszre csak dieata alatt kezdtem csinalni par gyakorlatot, hogy a katabolizmusba ne tunjenek el..
Tehat a /fit/-en edzodott kis agyam miszerint thermodinamika kaloria in/out szamit csak, megdolni latszik a testkompozicio szempontjabol. Kaloria szamitas akkor jo ha 2 honap mulva raalsz a merlegre es 6 kilo minusz. Bevalik. Ellenben ha a testkompozicio javitasa a cel -testzsir/+izomtomeg akkor kurvara nem mind1, hogy a kaloriakon belul mit is eszik az ember. Lattam egy kepet miszerint nem a zsirok tesznek minket dagadta hanem a szenhidratok. Volt egy pubmedes cikk is amiben az allt, hogy alacsony szenhidraton, sok feherje+zsirral kepes a szervezet izomzatot eloallitani es zsirtomeget vesziteni. Na most ha ezek igazak akkor a szenhidratokat meg tomegeles alatt is minimumra kene szoritani, hogy ne zsirosodjon le az ember.. Reggel valamennyi, meg edzes utan az inzulin miatt. Velemenyek esetleg? Farki?
próbáld ki