d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1450245034504450545065001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Aug 25 2011 03:02pm
Quote (TouchCow @ Aug 25 2011 10:00pm)
horde of rocket trooper

problem prism tower or mirage tank?

ja jol van, 10 g.i.
bár ennek így nincs sok értelme
Member
Gold: 145.00
Aug 25 2011 03:03pm
Quote (ODDSAC @ 25 Aug 2011 23:01)
'faszról beszéltek

de megjött a kedvem hozzá

This post was edited by TouchCow on Aug 25 2011 03:03pm
Member
Gold: 0.00
Aug 25 2011 03:03pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Aug 25 2011 11:01pm)
red alert 2, ne mondd, hogy nem ismered, mert repülsz a guildből :angry:

aha nem
Member
Gold: 3,000.69
Aug 25 2011 03:04pm
Quote (ODDSAC @ 25 Aug 2011 23:03)
aha nem

Member
Gold: 33,265.80
Aug 25 2011 03:07pm
Quote (TouchCow @ 25 Aug 2011 23:03)
http://pcmedia.ign.com/media/reviews/image/yurrev006_640w.jpg

de megjött a kedvem hozzá

Ejj de szép is volt, de inkább starcraftozok most :D
Member
Gold: 0.00
Aug 25 2011 03:09pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Aug 25 2011 11:04pm)
http://trollcats.com/wp-content/uploads/2009/10/son_i_am_disappoint_trollcat.jpg

;_;
Member
Gold: 6,440.13
Aug 25 2011 04:16pm
Hát beszarok, de komolyan. Találtam a youtubeon egy videót, amiben egy barlangi búvár legenda oktat valami kis csajt, aki kurva balfaszul merül, ráadásul a felszerelés összeállításával sem voltam kibékülve.... Nyitottam a búvár fórumon egy topicot róla, hogy ilyen balfaszok miért végezhetnek el egy ilyen jobb esetben nehéz kurzust és hogy mennyire lerombolja bennem az oktatóban vett hitemet és stb stb....

Azt hittem, hogy majd elindítok egy pro-kontra diskurzust, de ehelyett nagyjából mindenki elkezdett támadni (nagyon finoman: ez nem jsp), hogy a világszinten ismert búvár módszereit hogyan kérdőjelezem meg, illetve, hogy nem is annyira könnyű ott merülni, mert áramlás van a barlang szája felé és persze kiderült, hogy a fél társaság személyesen ismeri az oktatót, illetve ő maga is regisztrálva van... Kb úgy éreztem magam, mintha szidnám az iphone dizánját és Steve Jobs írna egy levelet, hogy kurva anyád.

Erre szépen leírogattam, hogy mi a bajom vele és kaptam egy mailt (kicsit cenzúráztam):

Hello Beni:
This is Robert, Jill's husband and partner. It seems that your post about the video of the poorly skilled diver has received some attention here on xxx. Jill and I want to assure you that we do not take this personally, and some of your observations have merit. This is a forum for stimulating discussion.
Jill would like to send you -FREE- copies of some of the books she has written about cave diving. Please respond with a mailing address (Hungary?) here, or to my email at:

and we will send them to you.

Maybe some day we will buy you a coffee in Florida?
Member
Gold: Locked
Aug 25 2011 04:18pm
Quote (beni @ Aug 25 2011 11:16pm)
Hát beszarok, de komolyan. Találtam a youtubeon egy videót, amiben egy barlangi búvár legenda oktat valami kis csajt, aki kurva balfaszul merül, ráadásul a felszerelés összeállításával sem voltam kibékülve.... Nyitottam a búvár fórumon egy topicot róla, hogy ilyen balfaszok miért végezhetnek el egy ilyen jobb esetben nehéz kurzust és hogy mennyire lerombolja bennem az oktatóban vett hitemet és stb stb....

Azt hittem, hogy majd elindítok egy pro-kontra diskurzust, de ehelyett nagyjából mindenki elkezdett támadni (nagyon finoman: ez nem jsp), hogy a világszinten ismert búvár módszereit hogyan kérdőjelezem meg, illetve, hogy nem is annyira könnyű ott merülni, mert áramlás van a barlang szája felé és persze kiderült, hogy a fél társaság személyesen ismeri az oktatót, illetve ő maga is regisztrálva van... Kb úgy éreztem magam, mintha szidnám az iphone dizánját és Steve Jobs írna egy levelet, hogy kurva anyád.

Erre szépen leírogattam, hogy mi a bajom vele és kaptam egy mailt (kicsit cenzúráztam):

Hello Beni:
This is Robert, Jill's husband and partner. It seems that your post about the video of the poorly skilled diver has received some attention here on xxx. Jill and I want to assure you that we do not take this personally, and some of your observations have merit. This is a forum for stimulating discussion.
Jill would like to send you -FREE- copies of some of the books she has written about cave diving. Please respond with a mailing address (Hungary?) here, or to my email at:

te is jónak szóltál be :D
Member
Gold: 3,000.69
Aug 25 2011 04:19pm
Quote (beni @ 26 Aug 2011 00:16)

Hello Beni:

lol, ilyen mentalitás kéne ide is :lol: na nem mintha ez szokásos lenne amerikában, de akkor is durva
Member
Gold: 6,440.13
Aug 25 2011 04:20pm
Quote (A122 @ Aug 25 2011 11:18pm)
te is jónak szóltál be :D

ingyen kávé, csak a repjegyet kell megvennem :D

egyébként az a vicc, hogy múltkor akartam tőle könyvet rendelni, de a shipping cost kurva magas volt és letettem róla
Go Back To Magyar Topic List
Prev1450245034504450545065001Next
Closed New Topic New Poll