Quote (beni @ 26 Aug 2011 00:16)
Hát beszarok, de komolyan. Találtam a youtubeon egy videót, amiben egy barlangi búvár legenda oktat valami kis csajt, aki kurva balfaszul merül, ráadásul a felszerelés összeállításával sem voltam kibékülve.... Nyitottam a búvár fórumon egy topicot róla, hogy ilyen balfaszok miért végezhetnek el egy ilyen jobb esetben nehéz kurzust és hogy mennyire lerombolja bennem az oktatóban vett hitemet és stb stb....
Azt hittem, hogy majd elindítok egy pro-kontra diskurzust, de ehelyett nagyjából mindenki elkezdett támadni (nagyon finoman: ez nem jsp), hogy a világszinten ismert búvár módszereit hogyan kérdőjelezem meg, illetve, hogy nem is annyira könnyű ott merülni, mert áramlás van a barlang szája felé és persze kiderült, hogy a fél társaság személyesen ismeri az oktatót, illetve ő maga is regisztrálva van... Kb úgy éreztem magam, mintha szidnám az iphone dizánját és Steve Jobs írna egy levelet, hogy kurva anyád.
Erre szépen leírogattam, hogy mi a bajom vele és kaptam egy mailt (kicsit cenzúráztam):
Hello Beni:
This is Robert, Jill's husband and partner. It seems that your post about the video of the poorly skilled diver has received some attention here on xxx. Jill and I want to assure you that we do not take this personally, and some of your observations have merit. This is a forum for stimulating discussion.
Jill would like to send you -FREE- copies of some of the books she has written about cave diving. Please respond with a mailing address (Hungary?) here, or to my email at:
and we will send them to you.
Maybe some day we will buy you a coffee in Florida?
lol, ilyen mentalitás kéne ide is

na nem mintha ez szokásos lenne amerikában, de akkor is durva