d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Cripto
Prev1444546474895Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Dec 30 2017 09:16am
Quote (MarcusD @ 30 Dec 2017 17:14)
jo de innentől ez miben másabb mint a tőzsde/stocktrading? honnan gondolják az emberek hogy ez egy reális fizetőeszköz lesz x éven belül?

1 : semmiben.
2 : remenykedik.
en pl abban, hogy fg lesz az univerzalis fizetoeszkoz
esetleg d3 gold ujra

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Dec 30 2017 09:17am
Member
Gold: 0.00
Dec 30 2017 09:17am
Quote (MarcusD @ Dec 30 2017 04:14pm)
jo de innentől ez miben másabb mint a tőzsde/stocktrading? honnan gondolják az emberek hogy ez egy reális fizetőeszköz lesz x éven belül?

Ez az új arany, programozható pénz. Új tőzsde:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-12-21/goldman-is-said-to-be-building-a-cryptocurrency-trading-desk

XRP, ETH meg BCT már most rajta van a bloomberg terminálokon stb

A fizetőeszköz majd valami más lesz, ha lesz, ki nem szarja le.
Member
Gold: 5,302.77
Quote (Smat @ Dec 30 2017 04:08pm)
Igen, beirtam a velemenyemet hogy szerintem miert nem jo dolog a btc vagy mas kripto. Erre levente ugrik a postomra mint ahogy a faszra szokott mert lol hat ehhez diploma kell te kreten geci.. Nem hulyesegeket allitottam, elmondtam a velemenyemet, es azt hogy egy laikus embernek hogy jon at a btc. Nyilvan aki 2017-ben nem kriptoszakerto az egy nyomorek.

Nem értem, miért lepődsz meg. Hunsubon mindig is ez volt a vitakultúra, vagy ha így jobban tetszik ez a hunsub pattern. Ha valaki valamit jobban tud, mint te, akkor onnantól az a mérce, és így lesz belőled nyomorék, míg belőle egy sikeres ember.
Nem kell ezeket túl komolyan venni, csak nyomjál pár shitpostot, hogy pörögjön tovább a topic, vagy egyáltalán ne foglalkozz vele.

Én Máténak meg Ace-nek amúgy szívből gratulálok, semmi irigység nincs bennem. Ha valaki képes arra, hogy feltegyen mindent egy lapra, az megérdemli, hogy kaszáljon, aki pedig nem szeret kockáztatni, az ne akarjon egyszerre túl sokat.

Ami inkább hányingerkeltő, az a "mindenki egy büdös pleb, aki nem szakított 10 milliárdot hozzáállás", pláne egy olyan köztudottan kibaszottul retardált embertől, mint a mi kis jogász barátunk. :santa:

This post was edited by -joey- on Dec 30 2017 09:19am
Member
Gold: 834.97
Quote (Smat @ Dec 30 2017 04:14pm)
Mondjuk megkerdeznem hogy miert gondolod igy, majd esetleg levezetnem neked hogy miert kevesebb a N xy helyen.. De ez csak az en egyszeru logikam, nem vagyok kriptoprofesszor..

persze, ez biztosan így zajlana le a valóságban XDDD

de egyébként meg már ptdk leírta neked hogy mi van mögötte, aztán utána még 2-3 postban toltad a full retardot szóval erre mit lehet mondani
Member
Dec 30 2017 09:19am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Dec 30 2017 04:14pm)
amire ki akartam terni, hogy teljes vagyonodat 2013ban nem szivesen toltad volna bele a bitcoinba (vagy akarmilyen masik cryptoba)
ha viszont most annyira tuti a dolog, miert nem teszed meg? ha van autod, lakasod, esetleg vegyel fel kolcsont, ugyis sokszorosat hozza, nemde?
amugy csomo embernek vannak milliardjai kokainbol is, kurvakbol is, sot, fegyverekbol, bunszervezetbol.
de lehet kartyabol is picsanagy penzeket csinalni, megse latod, hogy mki ezt kovetne.
szimplan azert mert kibaszottul kockazatos.

1. az hogy 2013 óta bennevagyok az nem azt jelenti hogy onnantól kezdve tradeltem vele

2. bennevan a legtöbb pénzem igen

3. igen kockázatos, kell hozzá például ész is hogy ne veszítsél vele, tehát nem ajánlom se neked se smatnak
Member
Dec 30 2017 09:23am
Quote (MarcusD @ Dec 30 2017 04:14pm)

többféle módon fel lehet fogni a világot ami körülötted van, mindenkinek különböző a belief systemje ami alapján filterezi a bejövő információt amit a világból kap az ilyen olyan érzékszervein keresztül

a te belief systemed most így első ránézésre egy ilyen eléggé korlátolt mindenféle kreativitást mellőző szkeptikus kispolgári világnézetnek tűnik. nem fogod sokra vinni sry

>miért lenne reális fizetőeszköz x éven belül?

>ripplet már mostis használnak bankok egymás közti tranzakciókhoz

MIBŐL GONDOLJÁK AZ EMBEREK HOGY EZZEL MAJD FIZETNI LEHET?!?!!??! RETARDÁLTAK

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Dec 30 2017 09:28am
Member
Gold: 6,352.66
Dec 30 2017 09:28am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Dec 2017 17:19)
1. az hogy 2013 óta bennevagyok az nem azt jelenti hogy onnantól kezdve tradeltem vele

2. bennevan a legtöbb pénzem igen

3. igen kockázatos, kell hozzá például ész is hogy ne veszítsél vele, tehát nem ajánlom se neked se smatnak

akkor most milliardjaid vannak, nem de?
Member
Gold: 710.00
Quote (BmA_BeMyAngel @ 30 Dec 2017 17:23)
többféle módon fel lehet fogni a világot ami körülötted van, mindenkinek különböző a belief systemje ami alapján filterezi a bejövő információt amit a világból kap az ilyen olyan érzékszervein keresztül

a te belief systemed most így első ránézésre egy ilyen eléggé korlátolt mindenféle kreativitást mellőző szkeptikus kispolgári világnézetnek tűnik. nem fogod sokra vinni sry

jézusom :DDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 1,593.00
Quote (-joey- @ 30 Dec 2017 15:17)
Nem értem, miért lepődsz meg. Hunsubon mindig is ez volt a vitakultúra, vagy ha így jobban tetszik ez a hunsub pattern. Ha valaki valamit jobban tud, mint te, akkor onnantól az a mérce, és így lesz belőled nyomorék, míg belőle egy sikeres ember.
Nem kell ezeket túl komolyan venni, csak nyomjál pár shitpostot, hogy pörögjön tovább a topic, vagy egyáltalán ne foglalkozz vele.

Én Máténak meg Ace-nek amúgy szívből gratulálok, semmi irigység nincs bennem. Ha valaki képes arra, hogy feltegyen mindent egy lapra, az megérdemli, hogy kaszáljon, aki pedig nem szeret kockáztatni, az ne akarjon egyszerre túl sokat.

Ami inkább hányingerkeltő, az a "mindenki egy büdös pleb, aki nem szakított 10 milliárdot hozzáállás", pláne egy olyan köztudottan kibaszottul retardált embertől, mint a mi kis jogász barátunk. :santa:

Egyszeruen csak tul naiv voltam, azt hittem hogy majdnem 10 ev eleg volt ahhoz hogy ezt a szintet atlepje a sub, de igazabol semmi nem valtozott, ugyan az megy ujra es ujra csak mas a csomagolas..
Nem vagyok irigy senkire, ha bejott az elet akkor gz, de ez a hozzaallas masokhoz mar tenyleg undorito.. Ha valaki nem tud valamit vagy esetleg velemenye van valamirol ami kulonbozik masoketol az mar egybol xy diplomas szarhazi tudatlan fasz..
Member
Dec 30 2017 09:29am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Dec 30 2017 04:28pm)
akkor most milliardjaid vannak, nem de?

mi közöd van hozzá?

Quote (Smat @ Dec 30 2017 04:28pm)
Egyszeruen csak tul naiv voltam, azt hittem hogy majdnem 10 ev eleg volt ahhoz hogy ezt a szintet atlepje a sub, de igazabol semmi nem valtozott, ugyan az megy ujra es ujra csak mas a csomagolas..
Nem vagyok irigy senkire, ha bejott az elet akkor gz, de ez a hozzaallas masokhoz mar tenyleg undorito.. Ha valaki nem tud valamit vagy esetleg velemenye van valamirol ami kulonbozik masoketol az mar egybol xy diplomas szarhazi tudatlan fasz..

amilyen a fogadjisten, olyan az adjonisten. legközelebb kezdd normális hangnemben a posztolást nem ilyen beképzelt fasz módjára aki mindent tud, és akkor majd normális válaszokat fogsz kapni
Go Back To Magyar Topic List
Prev1444546474895Next
Add Reply New Topic New Poll