Quote (Smat @ Dec 30 2017 04:08pm)
Igen, beirtam a velemenyemet hogy szerintem miert nem jo dolog a btc vagy mas kripto. Erre levente ugrik a postomra mint ahogy a faszra szokott mert lol hat ehhez diploma kell te kreten geci.. Nem hulyesegeket allitottam, elmondtam a velemenyemet, es azt hogy egy laikus embernek hogy jon at a btc. Nyilvan aki 2017-ben nem kriptoszakerto az egy nyomorek.
Nem értem, miért lepődsz meg. Hunsubon mindig is ez volt a vitakultúra, vagy ha így jobban tetszik ez a hunsub pattern. Ha valaki valamit jobban tud, mint te, akkor onnantól az a mérce, és így lesz belőled nyomorék, míg belőle egy sikeres ember.
Nem kell ezeket túl komolyan venni, csak nyomjál pár shitpostot, hogy pörögjön tovább a topic, vagy egyáltalán ne foglalkozz vele.
Én Máténak meg Ace-nek amúgy szívből gratulálok, semmi irigység nincs bennem. Ha valaki képes arra, hogy feltegyen mindent egy lapra, az megérdemli, hogy kaszáljon, aki pedig nem szeret kockáztatni, az ne akarjon egyszerre túl sokat.
Ami inkább hányingerkeltő, az a "mindenki egy büdös pleb, aki nem szakított 10 milliárdot hozzáállás", pláne egy olyan köztudottan kibaszottul retardált embertől, mint a mi kis jogász barátunk.
This post was edited by -joey- on Dec 30 2017 09:19am