Quote (Senee @ Jan 5 2018 09:17am)
:s
de akkor gondolom többet játszottál singleben mint neten
én singleben bnetre felmenetel után már nem is játszottam.. megőrülnék, ha kiesne vmi nagyon jó és nem tudnám értékesíteni
arra emlékszem mikor először d2-ztem, ofc singleben kezdtem és 42-es szintig mentem el egy charge + thorns aurás paladinnal
nightmare mefisztoig jutottam vele
egy nagy kétkezes kalapácsot használtam amiben volt 2 soc és emeraldokat tettem bele (de nem is perfektet csak ami épp volt)
amikor felmentem netre kb így rácsodálkoztam az unique itemekre meg a holy shieldre azt hittem hogy a gyerek pajzsa olyan, hogy úgy villog
Szerintem kb ugyanannyi időt fektettem be SP-be, mint BNet-be. 1.09-ig nem volt netem, szóval az első másfél év SP-ben ment, viszont onnantól kezdve kb. a Rakanis korszak végéig folyamatosan aktív voltam BNeten (sőt, még ugye mellékkeresetem is volt belőle egy darabig). Azóta szinte csak SP. Amikor rám jön a játszhatnék, elkezdek egy projektet valamelyik régi patchel. A PVM subra ha felnézel, első oldalon ott egy 1.00 walkthrough topic, ezt már több, mint egy éve tolom, pár hónapos megszakításokkal.
This post was edited by -joey- on Jan 5 2018 02:37am