Ja, 10-15k-bol mar talalsz normalis maganrendelest.
Nekem a tudogyogyasz kerult 12k-ba elso vizsgalat, kontroll/konzultacio 6k, konzultaciora meg akkor megyek amikor en akarok, de legalabb 1x evente. Nem nagy ervagas, ha igy nezed.
Azt szoktam mindig mondani, hogy ennyi penzt akkor is elbasznek, ha nem mennek el orvoshoz, de akkor mar inkabb megnezetem magam.
Alkoholizalni nem nagyon jarok, nyaralni nem jarok, bulizni is alig.
Meg a csorok is akik a fillereken sirnak, elkurnak ennyit hulyesegekre (nagynenemet latvan), de amikor meg egy orvosrol van szo, sokalljak es inkabb elmennek a henteshez TB-bol.
Ha mar itt tartunk, kb par ev mulva mufogakat kell szerintem 1-2 fogam helyere berakni, mert fiatalabbkent rendszeresen amikor jartam fogorvoshoz, percekent at, szarrafurtak a fogaimat, ehhez kepest, amikor maganrendelesen voltam, pillanatok alatt letisztitotta (szinten furoval) es betomte, meg lekezelte, azzal azota sincs gond, pedig mar par eve biztos volt, a regiekkel meg mindig, csak kurva draga lenne jelenleg nekem is azokat is rendesen megcsinaltatni, vagy mondjuk koronat rakatni ra, ezert ilyen minimal kezelesekent csinalnak csak vele.