tl/dr.
fegyencedzés, szerintem érdemes elolvasni a könyvet. pl a végén többféle edzésterv is van (azoknak akik kiegészítésnek akarnak callisthenicet, azoknak akik pro sportolók, azoknak akik hetente 3-szor érnek rá, vagy akik naponta csak 20 percet)
sorrendben érdemes haladni (az adott résznél van, hogy mikor lépj tovább). nekem valami ilyesmi jutott eszembe: "lassan járj, tovább érsz".
Quote (aLexXx2 @ 21 Jun 2012 16:30)
megnéztem a videót, az a baj hogy hamar hozzászokna a tested, mivel itt nem tudod emelni a terhelést, szerintem 2 hónap múlva játszva csinálnád , ha pedig 2 évet gyúrtál rendelkezel némi izommemóriával is szóval lenne fejlődés, csak ez a fejlődés nagyon hamar megállna
ajjajj

mért nem nézel egy rendes étrendet?
miért ne lehetne emelni a terhelést önsúlyos edzésnél?
Quote (32rferkipper @ 21 Jun 2012 16:38)
hat figyelj a jo alakhoz vagy nagy izomtomeg kell vagy nagyon alacsony testzsir% vagy a 2 egyutt de az mar kicsit komolyabb.
ez az edzes akkor csinal neked jo alakot ha voltal 95 kilo 2 honap mulva lettel 85(normalis etkezes mellett). mert aki dagadt az izmos is. lemegy rolad 8 kilo haj meg meg 1 kis izom es egybol jobb lesz az alakod de ha alapjaraton ennek nekikezdesz 60 kilosan akkor 2 honap utan tovabbra is 60 kilo leszel csak jobb formaban, mert azert a 60 kilobol nemigazan lehet hajat elvesziteni mar. sulyzos edzes nelkul nem lehet izomtomeget magadra szedni vagy csak nagyon minimalisat ha a sajat testsulyoddal nyomod.
ez akkor jo ha szalkasitasnal pihenonapokon ezt csinalod az unalmas futopadozas helyett.
xD
a szumósok a dagadt izmosok. még az is erős általánosítás, hogy a kövéreknek mindig erős lábuk van. de ez talán közelebb áll az igazsághoz.
a kövérek mire ledolgoznak minden felesleget megizmosodnak inkább. mintsem, a zsír alatt egy görög isten bujkál

Quote (32rferkipper @ 21 Jun 2012 16:47)
nemtudom a parametereidet (
hajogyarin vegyesen van a 110 kilos szekrenytol a 140 cmtomenyeroszak emberekig mindenki
)
de ha hajat szeretnel ezzel elvesziteni mert alapjaraton nem 60 kilo vagy akkor az ilyen zoldsegeket el is felejtheted foleg levekves elott meg edzes utan. elobb lebontja a szervezeted az izomzatodat mint hogy a rajtad levo zsirt kicsit is megkezdje.
edzes utan gyorsan felszivodo feherjet, lefekves elott meg lassan felszivodot. reggelire mehet tobb szenhidrat meg lassan felszivodo feherje. ha sok a zsir rajtad akkor az etkezesekbol szinte ki is hagyhatod a szervezet bont maganak, hogy a vitaminok felszivodjanak. zoldseg gyumolcs meg mehet napkozbe azert a valtozatos taplalkozas jegyeben
mi van a hajógyárin?
Quote (aLexXx2 @ 21 Jun 2012 17:04)
body.builderen alapismereteknél végül is érthető, hogy egy szó nincsen a (pl.) fekvőtámaszról. elvégre a légiósok sem fekvőtámaszoznak soha...
erre olyan fejjel nézek kb. mint Beni a posztjaimra: (WTF is this?)
Kardió edzés
Formáját tekintve ugyanaz, mint az aerob edzés, de itt a magas pulzusszám miatt már fokozott az izommunka, így a test nem tudja zsírból (lassan) fedezni az energiát. Ez valójában állóképességi edzés. Annak ajánlott, aki nem végez súlyzós edzést, súlyzós edzést végzőknek azonban könnyen izomveszteséget okoz. Semmiképpen se olyan hatékony, mint a súlyzós edzés aerobbal kombinálva.
tehát aki testet szeretne építeni, annak ne legyen állóképessége?
egyéb:
2 hét alatt kétszer tudtam edzeni, shame on me...

az étkezős hozzászólások a legjobbak ^^
egyél olyat, amihez nem kell megölni senkit

egyél annyit amennyi jól esik és ezzel arányosan mozogj úgy, ahogyan jól esik. (jól esik = tudsz vele azonosulni, magadévá tudod tenni, tudod, hogy ezzel eléred a célodat) / (fegyencedzésben is említett tanács, ami eléggé evidensnek tűnik: tűzzél ki célokat. rövid, közép és hosszútávon is)