d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1449044914492449344944765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 463.00
Jun 1 2022 06:42am
Quote (WolfgangAmadeusMozart @ Jun 1 2022 02:39pm)
nem szép dolog beggelni, a szabályzat is tiltja. még a végén azt hinné az ember hogy csak azért írtál ide hogy szerezz vele egy kis fórumgarast

Tiltja? Akkor elnézést. Pedig nem azért, bár lehetett volna egy 16 évig érlelt mesterterv is :)

Tényleg baromira megörültem nektek, anno nem volt semmilyen magyar közösség, elvétve volt 2-3 magyar. Erre most visszatérek és ez fogad. Az "ez"-t a lehető legjobb értelemben írom.

Member
Gold: 2,567.50
Jun 1 2022 06:44am
Quote (Geri @ Jun 1 2022 02:42pm)
Tiltja? Akkor elnézést. Pedig nem azért, bár lehetett volna egy 16 évig érlelt mesterterv is :)

Tényleg baromira megörültem nektek, anno nem volt semmilyen magyar közösség, elvétve volt 2-3 magyar. Erre most visszatérek és ez fogad. Az "ez"-t a lehető legjobb értelemben írom.

örülhetsz is, csodálatos a magyar community jspn
Member
Gold: 6,352.66
Jun 1 2022 06:51am
Quote (ThatJustHappened @ 1 Jun 2022 14:44)
örülhetsz is, csodálatos a magyar community jspn

ez.
Member
Gold: 5,302.77
Jun 1 2022 06:57am
Quote (Geri @ Jun 1 2022 02:42pm)
Tényleg baromira megörültem nektek, anno nem volt semmilyen magyar közösség, elvétve volt 2-3 magyar.

Nem is gondoltam, hogy van ilyen régi join date-es magyar JSP-n.
Én meg azt hittem, hogy nagyjából első generációs vagyok (Zoola, Zoliking, VSG, Csucsy stb.). 2005-ben még javarészt IRC-n lógtak az emberek. De hozzád képest én newfag vagyok.

Emlékszem, hogy 2005-ben még lehetett venni jsp bot licenszt, 25 USD-ért (ha donoltál, kaptál kék csillagot meg kulcsot a bothoz). És akkor még volt Battle Floor\Depths of Despair fórum is. Ahhoz képest a hunsub csak egy óvodai homokozó. :D

Mesélhetnél a régi időkről. Úgy tudom, hogy akkor még keményebben osztották a warn-t. ZK egyszer 30%-ot kapott DaBeerMan-tól egy postért.

Meg, ha jól tudom, az első években minden post után kaptál fg-t.

This post was edited by -joey- on Jun 1 2022 07:01am
Member
Gold: 6,352.66
Jun 1 2022 06:59am
Quote (-joey- @ 1 Jun 2022 14:57)
Én meg azt hittem, hogy nagyjából első generációs vagyok (Zoola, Zoliking, VSG, Csucsy stb.). 2005-ben még javarészt IRC-n lógtak az emberek. De hozzád képest én newfag vagyok.

Emlékszem, hogy 2005-ben még lehetett venni jsp bot licenszt, 25 USD-ért (ha donoltál, kaptál kék csillagot meg kulcsot a bothoz). És akkor még volt Battle Floor\Depths of Despair fórum is. Ahhoz képest a hunsub csak egy óvodai homokozó. :D

pvpeu>>>
Member
Jun 1 2022 07:01am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Jun 1 2022 02:59pm)
pvpeu>>>

A pvpeu-n csak hülyegyerekek voltak, BF-en voltak durva IRL viták is.
Member
Jun 1 2022 07:08am
Quote (-joey- @ Jun 1 2022 02:57pm)

Mesélhetnél a régi időkről. Úgy tudom, hogy akkor még keményebben osztották a warn-t. ZK egyszer 30%-ot kapott DaBeerMan-tól egy postért.

Meg, ha jól tudom, az első években minden post után kaptál fg-t.

Amikor 2003-ban csatlakoztam, kerestem magyarokat itt, de senki nem volt, a legelsők között jöhettem, ha nem elsőként.

Összeszedem nektek az emlékeket szívesen!

A warn az tényleg komolyan ment, láthatod a jó kis 30 százalékomat, röpke 18 év után is megmaradt :)

A post utáni FG nem rémlik, ilyen szerintem nem volt, legalábbis az indulás után pár hónappal - és a 2006-os "szünetem" megkezdéséig biztosan nem. A legelején nagyon kevesen voltunk, örültünk hogy összejött egy D2 rajongó közösség, ahol tényleg a közösség és a játék szeretete a cél, nem a másik lehúzása és lenyúlása. Nagyon jó kis trade platform volt, én pl. soha nem tradeltem a játékban. Ez a hóbort azóta is megmaradt, most hogy újra elkezdtem játszani, visszajöttek a régi reflexek és óvakodom a nyilvános tradektől - bár nincs is értelme, mert még semmim sincs szinte :D

Hmm, létezik hogy a bot amit használtunk, az itteni bot volt? Ez már nagyon homályos emlék. Mephisto bot volt, de nem valami eredményes, cserébe lett pár 99-es karink :) A csillagok és jelvények ezek szerint eltűnnek egy idő után, mert anno vettem mindenféle dekorációt, nekem is volt színes név, csillagok, villogó aláírások, vidámpark.. de most csak a csupasz nevem látszik.

This post was edited by Geri on Jun 1 2022 07:11am
Member
Gold: 2,567.50
Jun 1 2022 07:15am
Quote (Geri @ Jun 1 2022 03:08pm)
Amikor 2003-ban csatlakoztam, kerestem magyarokat itt, de senki nem volt, a legelsők között jöhettem, ha nem elsőként.

A warn az tényleg komolyan ment, láthatod a jó kis 30 százalékomat, röpke 18 év után is megmaradt :)

A post utáni FG nem rémlik, ilyen szerintem nem volt, legalábbis az indulás után pár hónappal - és a 2006-os "szünetem" megkezdéséig biztosan nem. A legelején nagyon kevesen voltunk, örültünk hogy összejött egy D2 rajongó közösség, ahol tényleg a közösség és a játék szeretete a cél, nem a másik lehúzása és lenyúlása. Nagyon jó kis trade platform volt, én pl. soha nem tradeltem a játékban. Ez a hóbort azóta is megmaradt, most hogy újra elkezdtem játszani, visszajöttek a régi reflexek és óvakodom a nyilvános tradektől - bár nincs is értelme, mert még semmim sincs szinte :D

Hmm, létezik hogy a bot amit használtunk, az itteni bot volt? Ez már nagyon homályos emlék. Mephisto bot volt, de nem valami eredményes, cserébe lett pár 99-es karink :) A csillagok és jelvények ezek szerint eltűnnek egy idő után, mert anno vettem mindenféle dekorációt, nekem is volt színes név, csillagok, villogó aláírások, vidámpark.. de most csak a csupasz nevem látszik.

nice nyomor
Member
Jun 1 2022 07:16am
Quote (Geri @ Jun 1 2022 03:08pm)

2003 áprilisi snapshot alapján volt már előtted is magyar user. De őt se ismertem. :)

A d2jsp egy javascript alapú bot volt, aminek a forráskódját njag vette egy ismerősétől, aztán ráépítette a d2jsp site-ot és fórumot.
A 2003-as snapshoton is látszik, hogy volt külön subforum scriptereknek, szabadon beszéltek a botokról. Erről nem teszek fel képet, mert szerintem szenzitív téma, de ha https://web.archive.org oldalon rákeresel, akkor látni fogod. :)

This post was edited by -joey- on Jun 1 2022 07:17am
Member
Jun 1 2022 07:23am
Quote (-joey- @ Jun 1 2022 03:16pm)
2003 áprilisi snapshot alapján volt már előtted is magyar user. De őt se ismertem. :)

A d2jsp egy javascript alapú bot volt, aminek a forráskódját njag vette egy ismerősétől, aztán ráépítette a d2jsp site-ot és fórumot.
A 2003-as snapshoton is látszik, hogy volt külön subforum scriptereknek, szabadon beszéltek a botokról. Erről nem teszek fel képet, mert szerintem szenzitív téma, de ha https://web.archive.org oldalon rákeresel, akkor látni fogod. :)

Pedig nagyon kerestük egymást, de vele sem találkoztam anno. Akkor még ilyen szép international topicok nem léteztek :)

Ez a kép jól szemléltetni az akkori állapotokat, 14e+ regisztrált user, de egyszerre összesen 354 volt csak online, ami már rekord. Tényleg egy kis közösség volt, sok segítőkész emberrel. Az első enigmámat úgy kaptam, hogy licitáltam egy srác topicjában, de lecsúsztam róla. Utána megköszöntem neki, mert közben ment a topicban a chat, és rámírt hogy van egy másik, neked adom. Ezek a "családias" állapotok már kicsit megkoptam 2005 végére, nagyon sok user jött, de még mindig jó közösség volt.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1449044914492449344944765Next
Add Reply New Topic New Poll