Quote (-joey- @ Jun 1 2022 02:57pm)
Nem is gondoltam, hogy van ilyen régi join date-es magyar JSP-n.
Én meg azt hittem, hogy nagyjából első generációs vagyok (Zoola, Zoliking, VSG, Csucsy stb.). 2005-ben még javarészt IRC-n lógtak az emberek. De hozzád képest én newfag vagyok.
Emlékszem, hogy 2005-ben még lehetett venni jsp bot licenszt, 25 USD-ért (ha donoltál, kaptál kék csillagot meg kulcsot a bothoz). És akkor még volt Battle Floor\Depths of Despair fórum is. Ahhoz képest a hunsub csak egy óvodai homokozó. :D
Mesélhetnél a régi időkről. Úgy tudom, hogy akkor még keményebben osztották a warn-t. ZK egyszer 30%-ot kapott DaBeerMan-tól egy postért.
Meg, ha jól tudom, az első években minden post után kaptál fg-t.
Amikor 2003-ban csatlakoztam, kerestem magyarokat itt, de senki nem volt, a legelsők között jöhettem, ha nem elsőként.
Összeszedem nektek az emlékeket szívesen!
A warn az tényleg komolyan ment, láthatod a jó kis 30 százalékomat, röpke 18 év után is megmaradt
A post utáni FG nem rémlik, ilyen szerintem nem volt, legalábbis az indulás után pár hónappal - és a 2006-os "szünetem" megkezdéséig biztosan nem. A legelején nagyon kevesen voltunk, örültünk hogy összejött egy D2 rajongó közösség, ahol tényleg a közösség és a játék szeretete a cél, nem a másik lehúzása és lenyúlása. Nagyon jó kis trade platform volt, én pl. soha nem tradeltem a játékban. Ez a hóbort azóta is megmaradt, most hogy újra elkezdtem játszani, visszajöttek a régi reflexek és óvakodom a nyilvános tradektől - bár nincs is értelme, mert még semmim sincs szinte

Hmm, létezik hogy a bot amit használtunk, az itteni bot volt? Ez már nagyon homályos emlék. Mephisto bot volt, de nem valami eredményes, cserébe lett pár 99-es karink

A csillagok és jelvények ezek szerint eltűnnek egy idő után, mert anno vettem mindenféle dekorációt, nekem is volt színes név, csillagok, villogó aláírások, vidámpark.. de most csak a csupasz nevem látszik.
This post was edited by Geri on Jun 1 2022 07:11am