d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev14484494504514521257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 24.00
Jan 7 2013 02:25pm
Quote (cowding @ Jan 7 2013 07:26pm)
ez is mennyivel jobban hangzik angolul :D

On:
Mióta postoltam a topicba csinálom azt az eddzéstervet amit irtatok, heti 4x + hétvégén próbálok eljárni futni (utálok futni, úszni most nincs lehetőségem).
Karácsony óta cink + magnézium + kálcium + omega 3 + fehérje
Próbálom megválogatni hogy mit eszek és próbálok többet enni, jobban lebontva
Eddig híztam kb 3 kilót(ez elég nagy szó nálam) és erőnlétileg is úgy érzem, hogy elég jól fejlődök
Szóval egyre lelkesebben csinálom

Na az jó gratula, és látszatra is fejlődtél? (gondolom igen)

Amúgy ma beszélgettem egy sráccal (kb 130 kilo koxos állat volt)

Azt mondta reggel érdemes lenne zab helyett valami szilárd kajával indítani.
Meg hogy kreatin monohidrát szedése közben érdemes naponta legalább 100g szőlőcukrot enni étkezések között 20-20 grammot kb.

Erről mi a véleményetek? Én hülyeségnek tartom a szőlőcukrot pl azért mert szerintem zsírosodáshoz vezet ha napközben nyomod, a reggeli szilárd kaja pedig szerintem "leterhelné" a gyomrot kora reggel, a zab pedig jól emészthető és étvágyat is növel.

Quote (cowding @ Jan 7 2013 08:23pm)
Suli mellett ezt elég nehéz, suliba lehetőség szerint valami salátát viszek hússal/halat + 1 fehérje( ha ez nem megy akkor szendvics+fehérje) , itthon ebéd valami hús (4 óra körül) eddzés után szőlőcukor + a második adag fehérje, és esen kívül amikor még tudok annyi halat/csirkét eszek zöldséggel amennyit bírok
Valami szigorúbb étrendet/fehérjediétàt majd suli végén/ nyáron tudok imo
Ez a túró dolog jól hangzik, mert szeretem
Gondolom fehérje miatt kell
Mennyit egyek meg kb?
Inni naponta kb 1 liter üdítőt(nestea, vagy rostos gyümölcslé) , kb másfél liter tejet meg kb 1 liter vizet iszok atm
Akkor azt még tornászom

Tejet felejtsd el teljesen. Nem jó gátolja a tápanyag felszívodást, és szinte semmi nincs benne, üditő stb csak cukor hülyeség. Sok vizet igyál legalább 1l 20 kilonként. (legalább)
A túró azért kell mert kazein fehérje van benne ami lassan szívodik fel így még alszol ellátja a szervezetet elég fehérjével. (este lefekvés előtt 250g de legalább 150 kell, ha lemegy magában akkor úgy, cukrot nem jó mellé rakni mert lefekvés előtt a cukor kb csak zsírrá alakul. (én 1 kis pohár natúr joghurtal szoktam enni)
Ha megteheted edzés után testsúly kg /2g fehérje menjen 50g dextrózzal.

Túró helyett lehet venni lidlben cottage cheeset ha nem szereted a túrót, kb hasonló a tápértéke és az is kazein fehérje, viszont a cottage cheeseből "elveszik" a kálcium a gyártás során, szóval a túró jobb megoldás.
És arra figyelj hogy 3 óránként egyél.

This post was edited by Tommy_hun on Jan 7 2013 02:33pm
Member
Gold: 122.92
Jan 7 2013 02:29pm
Quote (Tommy_hun @ Jan 7 2013 10:25pm)

Tejet felejtsd el teljesen. Nem jó gátolja a tápanyag felszívodást, és szinte semmi nincs benne, üditő stb csak cukor hülyeség. Sok vizet igyál legalább 1l 20 kilonként. (legalább)
A túró azért kell mert kazein fehérje van benne ami lassan szívodik fel így még alszol ellátja a szervezetet elég fehérjével. (este lefekvés előtt 250g  de legalább 150 kell, ha lemegy magában akkor úgy, cukrot nem jó mellé rakni mert lefekvés előtt a cukor kb csak zsírrá alakul. (én 1 kis pohár natúr joghurtal szoktam enni)

Túró helyett lehet venni lidlben cottage cheeset ha nem szereted a túrót, kb hasonló a tápértéke és az is kazein fehérje, viszont a cottage cheeseből "elveszik" a kálcium a gyártás során, szóval a túró jobb megoldás.

Annyit vettem észre hogy nagyobb súlyt/ több gyakorlatot tudok csinálni
Anyámék meg pár ismerős szerint látszik, de ezt betudom annak h motiválni akarnak :D
Csináltam karácsonykor képet fehérje előtt, majd ha elfogy (2 kiló, napi 60g) akkor csinálok megint és postolom

A tejjel gondok lesznek, az a kedvenc italom :D de akkor megpróbálom legalább a tej/viz arányt a viz felé tolni
a túrót szeretem, szóval imo ezt majd el is kezdem tolni

This post was edited by cowding on Jan 7 2013 02:40pm
Member
Gold: Locked
Jan 7 2013 02:36pm
Quote (cowding @ Jan 7 2013 10:29pm)
Annyit vettem észre hogy nagyobb súlyt/ több gyakorlatot tudok csinálni
Anyámék meg pár ismerős szerint látszik, de ezt betudom annak h motiválni akarnak :D
Csináltam karácsonykor képet fehérje előtt, majd ha elfogy (2 kiló, napi 60g) akkor csinálok megint és postolom

Más nem is kell, amíg folyamat tudsz emelni a súlyon nőni is fogsz

Quote (Tommy_hun @ Jan 7 2013 10:25pm)

Amúgy ma beszélgettem egy sráccal (kb 130 kilo koxos állat volt)

Azt mondta reggel érdemes lenne zab helyett valami szilárd kajával indítani.
Meg hogy kreatin monohidrát szedése közben érdemes naponta legalább 100g szőlőcukrot enni étkezések között 20-20 grammot kb.

Erről mi a véleményetek? Én hülyeségnek tartom a szőlőcukrot pl azért mert szerintem zsírosodáshoz vezet ha napközben nyomod, a reggeli szilárd kaja pedig szerintem "leterhelné" a gyomrot kora reggel, a zab pedig jól emészthető és étvágyat is növel.

A túró azért kell mert kazein fehérje van benne ami lassan szívodik fel így még alszol ellátja a szervezetet elég fehérjével. (este lefekvés előtt 250g  de legalább 150 kell, ha lemegy magában akkor úgy, cukrot nem jó mellé rakni mert lefekvés előtt a cukor kb csak zsírrá alakul. (én 1 kis pohár natúr joghurtal szoktam enni)

Ez faszság szerintem 100 g cukor az tényleg sok és zsírosodáshoz vezet, csak több vizet kell, bár én nekem egyáltalán nem használt a kreatin se így se úgy. A zabpehely helyett szilárd kaját nem értem, reggel 8-kor azért nem esne valami jól a főtt kaja meg a zabpehelyről csak jót mond mindenki

Quote (RRC @ Jan 7 2013 10:38pm)
irtam fb-n, please respond

megpróbálok gyorsan loginolni akkor, hogy ne lássa az akinek írtam h fekszek :D

This post was edited by championmath on Jan 7 2013 02:40pm
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 7 2013 02:38pm
Quote (championmath @ 7 Jan 2013 22:36)
Más nem is kell, amíg folyamat tudsz emelni a súlyon nőni is fogsz

irtam fb-n, please respond
Member
Gold: 24.00
Jan 7 2013 02:42pm
Quote (championmath @ Jan 7 2013 08:36pm)

Ez faszság szerintem 100 g cukor az tényleg sok és zsírosodáshoz vezet, csak több vizet kell, bár én nekem egyáltalán nem használt a kreatin se így se úgy. A zabpehely helyett szilárd kaját nem értem, reggel 8-kor azért nem esne valami jól a főtt kaja meg a zabpehelyről csak jót mond mindenki

reggel 6-kor van az első kajám, én is hülyeségnek tartom mind kettőt. De látom nem vagyok egyedül ezzel. :D
Jó mondjuk koxx mellé mindent máshogy kell csinálni kb :D
Member
Jan 7 2013 02:47pm
Quote (Tommy_hun @ Jan 7 2013 10:42pm)
reggel 6-kor van az első kajám, én is hülyeségnek tartom mind kettőt. De látom nem vagyok egyedül ezzel. :D

Kérdezzük meg kemet mi a véleménye :D
Member
Jan 7 2013 03:57pm
Member
Jan 7 2013 04:18pm
Member
Jan 7 2013 04:25pm
Quote (peterqwer @ Jan 8 2013 12:18am)
http://images.4chan.org/fit/src/1357585546398.jpg

xd
Member
Gold: 2,650.01
Jan 7 2013 05:26pm
Quote (peterqwer @ 8 Jan 2013 00:18)
http://images.4chan.org/fit/src/1357585546398.jpg

aha igen, az első is kb annyira natual mint arnold volt........ ja meg azóta eltelt 30 év edzés nélkül, ja vagy várjunk csak a T3 forgatására milyen formát is hozott???????

Quote (Tommy_hun @ 7 Jan 2013 22:42)

a zab elég szilárd szerintem, de ehetsz húst+köretet is reggelire, kinek mi

szőlőcukrot napközben tényleg hülyeség, írtam már, hogy csináld a kreatint

This post was edited by Akizk on Jan 7 2013 05:28pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev14484494504514521257Next
Add Reply New Topic New Poll