Quote (Anarkin @ Feb 14 2015 01:01pm)
És miért nem szánsz minden nap egy órát arra, hogy kitaláld, mivel kereshetnel ketszer ennyit?
A munkadban nem terhelnek le hulyere (penteken 1-kor hazamesz, etc)
A korod is megfelelo
Eroforrasaid igy megvannak ra
Es egy év hajrá után pénzecske és wowozhatnál
a wowozásnak sincs semmi értelme
Quote (Ghostmasterq @ Feb 14 2015 01:01pm)
szereted a kutypoukat, miért nem mész el önkénteskedni valami állatmenhelyre vagy valami?
voltam önkénteskedni de mivel ténylegesen olyan dolgokban amikben kéne nem tudok segíteni... pl volt a hátra vezető úton egy ilyen süllyedés a járdán a csatorna ahol volt és azt rendbe kell rakni meg a kerítést megcsinálni meg a villanyvezeték elbaszodott a raktarhelyisegben etc
szóval iylen dolgokban segitettem, hogy összekotortam a leveleket, lepókhálóztam, meg ami még esetleg hasznos is volt elmosogattam a kutyusok edényeit de erre is voltunk ott 3an egymás kezéből vettük ki a seprűt, hogy NA MOST AZT A POKHÁLÓT HAD ÉN KOTORJAM LE lol.......... miközben a raktár sötét volt, a kerítés szét volt menve és a járda is meg volt süllyedve
szóval a tényleges segitséghez tudás kell, mert az easy szarok megoldására van ember
vagy pénz, megfizetni egy szakembert aki megcsinalja etc
a kutyákhoz meg nem engednek be csak több hónap ilyen szoktatás meg ilyesmik után
mármint hogy én foglalkozzak velük felügyelet nélkül (amivel ofc nincs bajom, megértem miért)