Quote (RiNGiSpiLeR @ Apr 28 2011 04:12pm)
Szerintem filmeken - kinek tetszik és kinek nem - nem érdemes vitatkozni. Olyan mintha csajokkal kapcsolatban érvelnétek, hogy "jaj ennek milyen formás feneke van, meg milyen szép vékony, meg hogy szőke stb." erre a másik reflektálna, hogy "fúj, túl vékony, tiszta gebe, legyen mit fogni egy nőn, ráadásul még szőke is! -.-' ". Ilyen és ehhez hasonló érvekkel hetekig tudnátok egymás agytekervényeit borzolni...
Van, akit egy filmben a tartalma/stílusa vonz leginkább, de sokan vannak, akik csak azért ülnek be egy moziba/Tv elé, hogy lássanak egy kis csihipuhit, meg pár robbanást... Laza kikapcsolódásnak pont megteszi.
Nekem is van egy ~200 filmes listám, amin vannak (töbségében) rendkívül komoly mondanivalóval rendelkező alkotások, de van rajta jónéhány könnyedebb darab is. Meg nem fordulna a fejemben, hogy ezeket összehasonlítgassam, mind a két fajtát másért nézi az ember, és hangulattól függően sacc/kb ugyanolyan jól is tud rajta szórakozni.
ennél jobban meg sem lehet fogalmazni

megnéztem animatrixot, volt benne jópár dolog amit nem értettem de ettől függetlenül jó volt
nameg múmia 3-at, egész jó volt, hozta azt amit az elődei