Quote (Geri @ 1 Jun 2022 09:42)
Sziasztok!
Nem találtam "bemutatkozó" topicot, úgyhogy ide írok inkább. Visszatérő/beköszönő posztot akartam írni, de untatni nem akarlak titeket: 15 év után újra elkezdtem a D2-t. Anno elég aktív voltam, 2003-2006 között rengeteget játszottunk D2-vel, a D2jsp-re a megalapítása után nem sokkal csatlakoztam is. Ez volt az egyetlen közösségi fórum, nagyon szerettem, remek közösség volt, irdatlan mennyiséget tradeltünk, de persze akkor még ilyen hihetetlen módon nem pörögtek a trade topicok. Végül 2006-ban hagytam abba az őrült D2 hadjáratot, a meglévő 25000-30000FG-t és a cuccokat pedig szétosztogattam, gondolván már úgysem játszom többet. De a Resurrected nagyon felvillanyozott, megvettem, lássuk van-e még valami a régi tűzből. Na, hát nem hogy van, hanem 40 éves fejjel is UGYANAZ! Pontosan olyan izgalom kerített hatalmába mint 19 évvel ezelőtt, amikor feljöttem a D2jsp-re, csak most már 0FG-vel frissítgetem a trade topicokat és ámulok bámulok :) Így most, amikor időm engedi játszom amennyit csak lehet. Jelenleg Ladderen próbálkozom, de még nagyon gyerekcipőben jár a dolog, összetákoltam egy Sorcit (hogy majd nagy MF lesz), és egy kis Palát. A lényeg, hogy a D2 továbbra is varázslatos, és jó látni hogy most már nagyon sok magyar van a fórumon!
Üdv,
Geri
Szia Geri!
Mi volt anno az accod?
Amúgy sztem is jó csak kicsit elfáradt a játék tartalmilag. Próbáld ki a Project Diablo2-t, ha tényleg epikus d2 élményre vágysz.