Quote (XxPiTyUkAxX @ 2 Jun 2017 16:15)
mi a titka hogy supportként/offlanerként/roamerként feljebb jusson az ember? mert ez a 4.2-4.3k tuti nem az én szintem, carryt feladtam mert MINDEN game elején már ott is van a minimapon hogy valaki safelanet coret hoz, ha pedig megkérem hogy esetleg carryzhetnék-e én akkor nem a válasz ofc
röviden: git gud
hosszabban: tilteld szarrá az ellenfél corejait. offlanere mostanában sand kinget szoktam pickelni, mert ha nem campeli a lanemet 2 support folyamatosan akkor szarrá verem az enemyt és lófasz farmja se lesz. sokszor nem is kell sandking mert abban a bracketben senki nem tud supportolni, szóval ilyen abbadonnal, darkseerel, timbersawwal is tudod alázni az 1v2 laneket. ja meg a sand king alapból is sleeper OP.
volt hogy ogréval ha nem lanesupportoltam akkor felálltam enemy mid tornya elé ogréval, és ha közeljött akkor megcsapkodtam az arcát. ez most már mégjobban működik mert reportolni sem tudnak a game után.
szerintem a leglényegesebb hogy csináljon valamit a hősöd. ilyen magnussal semmit nem fogsz nyerni mert ha szar a carryd akkor nagyon lose, ha jó a carryd akkor nagyon win, de akkor meg amúgyis win lett volna egy másik offlanerrel. supportból is olyat pickelj hogy el tudd magad carryzni ha szarabb a coreod mint az ellenfelé (pl cm)
ja és mindig banold slarkot, slark pickerek 80%a totálisan retardált és semmit nem lehet velük kezdeni. még ha meg is nyered neki early mid gamet, lategameben nem fog senkire hallgatni és 1v5 fightokba megy buyback nélkül