Quote (Baleee @ Nov 5 2011 07:11pm)
De láss mögé, a 12 napra ~20k kaja az oylan, hogy minden nap leves + hús minden étkezésben kb, de ebédben minimum. Minden nap csirke hétközben, hétvégén meg marha. Azt is nézd, hogy egyébként 5 napra le tudom rendezni a kaját 6ezerből is és akkor sem szar rizzsel van.
de ha még azt feltoljuk 7ezer/5 napra, akkor az csak 42k/ hó de ez 30 napra van számolva és ha már 'nagy vagy és egyedül élsz' (inb4 Beni megszólal, hogy ő egész életében Nagy volt!) akkor is hazamész legalább 1 hétvégre, vagy mész barátnőd szüleihez ha vannak, utóbbi esetben havi 2 hétvégén nem neked kell gondoskodni a kajáról.
oké, legyen 42k/hó a kaja ... de akkor sem "40k/ból fullosan kijövök mindennel együtt egy hónapban" a szituáció. Pláne ha elmennél sörözni, vagy veszel sampont is időnként, esetleg időnként bűnöztél egy fagyizással. A hazamenetel meg megint olyan, hogy az nekem pl. 14k lenne a példádban (ha kijönnek elém kocsival az állomásra és nem kell buszjegyet vennem Miskolcon, de reálisan 15k) arról nem beszélve, hogy szerintem azt a költséget is bele kell számolni, mert ciki 30 évesen szólni a barátnődnek, hogy most menjünk haza hozzánk, mert kéne egy kicsit spórolni a kaján ...
This post was edited by beni on Nov 5 2011 12:22pm